Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keves a szex. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baratommal 20 evesek vagyunk, hamarosan 21.

Mindketten egy varosban elunk, szuleinkkel, egyetemre jarunk.

Regebb, ha nem voltak otthon a szulok es egymasnal voltunk mindig szeretkeztunk. Az elmult idoben viszont nem igy van...az elojatekot mostanaban en kezdemenyezem, es a vegere annyira felizgul, hogy sosem jutunk el addig hogy betegye,mert elmegy. (vagy ha be is rakja, 1 perc alatt elmegy) ... kezzel parszor kielegit, de nekem ez nem eleg. Regebb ha hamar el is ment, vartunk egy kicsit, aztan folytattuk..de most nem igy van.

Rakerdeztem, hogy mi a baj, mar nem kivan engem ugy, vagy van valaki mas. Elmondasa szerint minden oke, csak mostanaban nem kivanja a szexet...Mit tehetnek? Szeretjuk egymast minden rendben van, de nekem mar nagyon hianyzik a szex, az hogy lassam rajta hogy akar,(hogy AZT akarja) es hogy leteperjen, ne csak petting legyen..

2015. dec. 1. 13:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Csak egy tipp, mivel ismerős a téma. Reggel a merevedéssel, vággyal mi a helyzet? Ilyenkor sem aktív?
2015. dec. 1. 13:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Mivel szulokkel lakunk mindketten,vakaciokat leszamitva ritkan alszunk egymasnal, ezert ritkan vagyok mellette reggelenkent (amugy is egyetemre jarunk, reggel nem lenne ido ra)
2015. dec. 1. 13:50
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Értem. Reggel kilőve.

Egyébként ez nem ritka, és nem arról van szó, hogy megjelent egy harmadik.

Nem most jönnek a vizsgaidőszakok és arra stresszel?

2015. dec. 1. 13:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Szülőkkel egy házban borzalmas ilyesmit csinálni mert tuti kihallatszik és nagyon kellemetlen másnap.

2015. dec. 1. 14:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Ha van par stresszfaktor az igaz.

Sosem csinaljuk ha otthon vannak a szulok.. csak ha NINCSENEK otthon

2015. dec. 1. 14:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Erről a "nem kívánom periódusról", csak annyit, hogy tényleg van ilyen, viszont ez nem lehet kifogás! Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy te akármit csinálsz, neki nem lesz újra kedve hozzá... Magamból kiindulva akármennyire kedvetlen voltam, mikor a barátnőm rám mászott, egy-kettő megjött a kedvem a dologhoz.

Két év alatt egy alkalmat kivéve minden együtt töltött nap szexeltünk(egy nap többször is). Azon az egy napon is vakációzni mentünk, és korán keltem, sokat vezettem, aztán egész nap jövés menés, késő este mentünk a szállásra, és estére örültem, hogy talpon vagyok, Akkor egyszer mondtam, hogy most fáradt vagyok, és nincs kedvem hozzá. Viszont akkor is ha ő nagyon akarta volna, akkor erőt vettem volna magamon, de megértő volt, és mondta, hogy akkor majd reggel. :)

Szóval nem, ez nem normális, amit a barátod csinál. Normális esetbe nem csak hogy rendszeresen kívánnia kellene a szexet, de törekednie kellene arra, hogy téged is kielégítsen!

2015. dec. 1. 17:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne ilyen periódusa más férfinek is, tizenévig is eltart egy-egy házasságban :D
2015. dec. 1. 17:51
 18/20 anonim válasza:

Az én barátnőm sem szeret sokat sexelni, 5hónapja vagyunk együtt és eddig csak 1x volt az, hogy 2 menetet is lenyomtunk egyszerre. Pedig előző lányokkal volt, hogy 3menet is lement, bár az már részemről kicsit majdnem sok volt.

Az én igényeim szerintem normálisak, ha nem is minden nap de minden második nap nagyon is jól esne.

Ő is a stresszre hivatkozik, vagy fáradt.. hát nemtudom.

Egy kapcsolatban mindkettőtöknek tenni kell egymásért, ne csak a másik tegyen, jelen esetben Te.

Jelenleg ugyanebben a cipőben járok, én lehet hogy váltok, de nehéz mert szeretem.. Már megbeszéltünk elméletileg mindent ez ügyben és nincs semmi változás..

2015. dec. 1. 18:07
 19/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Utolso: nem lehet hogy valami lelki problema all a hatterben? nem magabiztos, esetleg meg szegyeli magat? az elejen en is stresszeltem minden kicsi dologert :D

2015. dec. 2. 19:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett a megoldas :)
2016. júl. 3. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!