Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak a vőlegényemmel?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 9 éve egy párt alkotunk vőlegényemmel (3 éve volt az eljegyzés). Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, minden téren ez az "első" neki és nekem is.

Sajnos mostanában úgy érzem, mintha csak lennék mellette. Nagyon nyugodt az életem, közösen sok mindent elértünk már, és tényleg egy rossz szavam sem lehet rá. De úgy érzem a szerelem elmúlt, nem kívánom, hogy hozzám bújjon, nem szívesen csókolózom vele...

Amikor kimozdulunk otthonról, jól érzem magam, de nem az igazi. Mintha a legjobb,legközelibb barátommal lennék és nem a vőlegényemmel.

Ő folyamatosan mondja, hogy szeret, én pedig sajnos egyre kevésbé tudom ezt őszintén viszont mondani neki. :(

Mit tehetnék?

2015. dec. 1. 11:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A legritkább esetben vezet csak jóra, ha rögtön az első kapcsolatában leragad az ember. Ha valakinek a mákos tészta a kedvence, azt csak abból tudja, hogy ha előtte evett 100 másik kaját is. Ugyanígy a párkapcsolatban is a legjobbat, a hozzád leginkább csak többől lehet kiválasztani.

Amit pedig írsz, az a tipikus langyos állóvíz. Eldagonyázik egy ideig benne az ember, de a boldogsághoz ennél jóval több kell. Lépj tovább mielőbb.

2015. dec. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!