Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt kérnek mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 18:35
11/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó igen nekem mondd el mindent és szerintem is gyanús, hogy nem jelentek neki semmit,csak az a baj hogy nagyon szeretem, de ma megszakítok vele minden kapcsolatot.Muszáj lesz mert 2 hónap alatt 15 kilót fogytam miatta
2010. márc. 22. 12:21
12/39 A kérdező kommentje:
Akármennyire szeretem azért mindent nem nézek el neki.
18:44 remélem igazad van és rájön majd a hiányra.
2010. márc. 22. 12:23
13/39 anonim 

válasza:

utolso vagyok...szerintem bejossz neki, csak nem meri bevallani...jobb ha megszakitod vele a kapcsolatod, mert ramegy az egeszseged...remelem tudtam segiteni:)
14/39 A kérdező kommentje:
Segítettél nagyon is sokat, így könnyebb lesz beszélni vele
Köszönöm mindenkinek aki írt.
2010. márc. 22. 12:24
15/39 anonim 

válasza:

12.23as vagyok...ha szeret, ugy mint baratot, szerintem nem fogja kibirni hogy ne beszeljen veled...sok sikert...
16/39 A kérdező kommentje:
Csak lennénk már túl rajta.
Majd jövök mesélni nektek, hogy mi volt.
12:23 köszi :)
2010. márc. 22. 12:34
17/39 anonim 

válasza:

12.23as vagyok...nincs mit, es mar alig varom, hogy meselj...kitartas!!!
18/39 A kérdező kommentje:
Na beszéltem vele,mondtam neki, hogy nekem ez így nem jó és ne találkozzunk(legalább egy kis ideig).Nem nagyon tetszett neki, nem akart "elengedni".
Most várok aztán majd lesz valami.Remélem hamar rájön hogy hiányzik neki valaki, mint az többen is írtátok és keresni fog.Köszönöm mindenkinek a biztatást.
2010. márc. 22. 14:28
19/39 anonim 

válasza:

biztosan keresni fog...remelem rajon, hogy mennyit jelentesz neki:)...12.23as voltam...majd ird meg a fejlemenyeket...:)
20/39 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem.
És neked meg nagyon szépen köszi a segítséget.Tényleg nagyon sokat segítettél.
Majd jelentkezem.
2010. márc. 22. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!