Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt kérnek mit tegyek? Bővebben lent.

Én a helyedben azt tenném, hogy ha legközelebb odajön hozzád a problémájával, akkor ne foglalkozz vele. Küldd csak el a pasijához, tedd fel neki a költői kérdést, hogy mért nem neki önti ki a szívét-lelkét? Tudathatod vele, hogy nem te vagy a lelki szemetesládája, és hogy barátod is van elég, ezért nem fogsz több energiát fektetni abba, hogy több időt töltsetek együtt. A hiányodban majd rá fog jönni, mi is a fontosabb.
18/F

Először is ha fiatal vagy, (18 alatt) akkor még kb tapasztalatlan is, vagyis a kapcsolat nem fog sokáig tartani. Még a legjobb esetben is csak pár év, viszont a barátságotok is max a főiskoláig. Ha a csajnak jó pasija lesz, akkor is hanyagolni fog téged ez biztos! Már csak a féltékenykedés miatt is.
A barátságodat ugyan feláldozod, de szép dologért teszed, és amúgy sem tartana sokáig. Ezt mondd el a csajnak is.
Ha már 20 körül vagy akkor több esélyed van hosszabb kapcsolatra és házasságra is.
Ha csak barátként tekint rád, akkor változtass. Légy férfiasabb, hordj inget, használj parfümöt és viselkedj felnőtt módjára. Így a csaj lehet hogy érdeklődni fog.
Vagy vársz amíg a bunkó összetöri a csaj szívét, és a vígasztalás alatt, amikor sérülékeny, genya módon ráhajtasz. :D

20 vagyok ő 19.
És férfiasan viselkedek,szoktam inget hordani és használok parfümöt :)
köszi a válaszokat ma beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!