Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem egy nagyon drága eljegyzési gyűrűt a barátnőmnek, annak rendje és módja szerint meg is kapta, de vissza akarom szerezni, hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

Szóval megkapta az ujjacskájára a gyűrűt, de rá 3 napra megcsalt és sajnálkozott meg nyomta a slágert, én meg nem az a fajta vagyok aki ilyet megbocsát, szóval mivel a lakás az enyém volt ezért haza is küldtem a szüleihez, hogy csomagoljon és menjen.

De a gyűrű 140 e Ft-ba került és jó lenne visszakapnom, de ő nem hajlandó visszaadni.

2015. nov. 28. 21:39
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Igen tudom hülye voltam.

Telót természetesen nem vesz fel, sms-re nem reagál, ha elmennék hozzá és személyesen tennék egy próbát az nem lenne túl problémás ugye?

Mert felhívtam már az anyukáját is de ő meg hiába mondta neki.

2015. nov. 28. 21:52
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Te egy nagyon szerencsés ember vagy!

Nagyon gyorsan megtudtad 140.000,- forintért, hogy milyen ember is, a volt menyasszonyod.

Képzeld el, ha összeházasodtok, lesznek gyerekeitek, és csak utána derül ki! Szóval olcsón megúsztad! ;-)

2015. nov. 28. 22:11
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem tudom mit tegyél. Ez mondjuk egy genyó dolog (én nem tenném de hatásos lehet): írd ki facebookra a sztorit, lerombolhatnád a hírnevét és az egóját és társadalmi nyomásra visszaadná szerintem... :D
2015. nov. 28. 22:17
 14/28 anonim ***** válasza:
Van bőven ilyen nő. És őket veszik el:D jó hogy a kérdező kapcsolt! Én amúgy követném, visszavenném a gyűrűt.
2015. nov. 28. 22:27
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

Hihetetlen, hogy milyen válaszok érkeznek! Sok ostoba gyökér állat, nincs jobb dolga szombat este, mint trollkodni......NEM A PÉNZHEZ KAPCSOLÓDOTT A KÉRDÉS!!

Kérdező, menj el hozzá személyesen, és addig ne menj haza, míg nem szerezted vissza.

2015. nov. 28. 22:30
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
vagy játszd el, hogy nem akarsz szakítani, és amikor együtt alszotok, húzd le az ujjáról:D
2015. nov. 28. 22:31
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
menj el hozzá és mondd azt, hogy meg akarod vele beszélni a dolgot. aztán ha nála vagy és látod a gyűrűt akkor "visszakéred". mondjuk azért ne az ujjával együtt, mert annyit nem ér, de nyomatékosítsd, hogy kell a gyűrű. az elején legyél kedves, hitegesd aztán keményíts be!
2015. nov. 28. 22:59
 18/28 anonim ***** válasza:

Nincs semmi esélyed, ajándékba adta.

Ha kicsit drágább lett volna, akkor elvileg SZJA köteles volna neki, - az volna egy érv vagy lehetőség.

Ajándékozási szerződés nyilván nincs, ha van egy csepp esze már eladta, és akkor annyi.

2015. nov. 28. 23:00
 19/28 anonim ***** válasza:

Menj el hozzá személyesen,minél előbb!

(Nehogy túl adjon a gyűrűn)

2015. nov. 28. 23:06
 20/28 anonim ***** válasza:
62%
Kuldd el hozza egy baratod vmilyen uruggyel. O talan meglatja a gyurut es visszaszedi neked. Ha az ujjan vak, akkor bajosabb.
2015. nov. 28. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!