Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem egy nagyon drága eljegyzési gyűrűt a barátnőmnek, annak rendje és módja szerint meg is kapta, de vissza akarom szerezni, hogyan lehetne?
Szóval megkapta az ujjacskájára a gyűrűt, de rá 3 napra megcsalt és sajnálkozott meg nyomta a slágert, én meg nem az a fajta vagyok aki ilyet megbocsát, szóval mivel a lakás az enyém volt ezért haza is küldtem a szüleihez, hogy csomagoljon és menjen.
De a gyűrű 140 e Ft-ba került és jó lenne visszakapnom, de ő nem hajlandó visszaadni.
Igen tudom hülye voltam.
Telót természetesen nem vesz fel, sms-re nem reagál, ha elmennék hozzá és személyesen tennék egy próbát az nem lenne túl problémás ugye?
Mert felhívtam már az anyukáját is de ő meg hiába mondta neki.
Te egy nagyon szerencsés ember vagy!
Nagyon gyorsan megtudtad 140.000,- forintért, hogy milyen ember is, a volt menyasszonyod.
Képzeld el, ha összeházasodtok, lesznek gyerekeitek, és csak utána derül ki! Szóval olcsón megúsztad! ;-)
Hihetetlen, hogy milyen válaszok érkeznek! Sok ostoba gyökér állat, nincs jobb dolga szombat este, mint trollkodni......NEM A PÉNZHEZ KAPCSOLÓDOTT A KÉRDÉS!!
Kérdező, menj el hozzá személyesen, és addig ne menj haza, míg nem szerezted vissza.
Nincs semmi esélyed, ajándékba adta.
Ha kicsit drágább lett volna, akkor elvileg SZJA köteles volna neki, - az volna egy érv vagy lehetőség.
Ajándékozási szerződés nyilván nincs, ha van egy csepp esze már eladta, és akkor annyi.
Menj el hozzá személyesen,minél előbb!
(Nehogy túl adjon a gyűrűn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!