Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna, ha el kéne tartani a barátnötöket?
Figyelt kérdés
Persze nem végleg, csak ideiglenesen. Eddig kellemesen megéltünk, nem ment jól, de olyan rosszul se, mindkettönknek volt munkája.
Mèg egy hónapja sincs, hogy én egyik napról a másikra elvesztettem az enyémet.
Régen bármit megvehettem, amit megláttam, ruhát, sminket, édességet...most meg már fogpasztát is a barátom vett nekem, és egy olcsó zsemlére (100Ft), se tudtam összeszedni az aprót.
Nem vagyok jogosult semmilyen tàmogatásra, de keresek munkát.
Esélyes, hogy a párom megunja, hogy élösködök?
2015. nov. 28. 19:49
11/15 anonim válasza:
Ha nem évekig akar így élni, akkor nem zavarna, de ha nem törekedne mihamarabb állást találni, akkor azért elgondolkodnék a kapcsolaton. :)
12/15 anonim válasza:
ezt a helyzetet én nem keverném össze az ingyen éléssel, szerintem ez nem az! gyakorlatilag eddig közösen fizettétek a közös dolgokat a saját cuccaidat pedig te, most hogy nincs munkád nincs pénzed, valakire támaszkodni kell nem?!
13/15 anonim válasza:
Ideiglenesen nem zavaró de hosszútávon igen.
14/15 anonim válasza:
Hát ha mindenre 5x annyit kérsz (lásd zsemle), akkor meg fogja unni. XD
15/15 anonim válasza:
Ha lenne annyi pénzem, amiből eltarthatnám, akkor nem lenne gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!