Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb ha mar nem szeretem a férjem?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 17:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Az hogy agresszív miben merül ki? Mert ha csak dühöng a híradón vagy a foci eredményen akkor az nagyon kevés. Valszeg csak unatkozol találj valami hobbit, vagy ha nem dolgozol, akkor azt.
2015. nov. 30. 08:23
 12/16 anonim válasza:
Miért mentél hozzá? Kényszerítettek? Három gyerek, hm biztosan nagyon szar lehetett az első 11 év. Nyergelj át a gyerekeidre őket szeresd tovább
2015. nov. 30. 10:37
 13/16 Mandy1408 ***** válasza:

Csernus beszél erről a szituációról sokat.

Hogy hogyan kell bánni az agresszív pasikkal. Következetesen, higgadtan meg kell mondani, hogy xy tudja hogy itt vagy és hogy veled beszélek, ha esetleg be akarna zárni... ja és akár a kisujjad eltörik, 8 napon túl gyógyuló sérülés, x év börtön alaphangon. Pontosan nem jegyeztem meg, mert engem nem érint... youtube-on fent vannak előadásai, valamelyikben említette ezeket az adatokat.

2015. nov. 30. 13:34
 14/16 anonim válasza:

Az elhangzott kérdésre visszatérve : SZERESD!

A "szeret" vagy "szeretem" szó az ige. Azzal kérdezünk rá, hogy: mit csinál? Ha nincsenek extremitások egy kapcsolatban, akkor pont ez az igazi oka az eltávolodásoknak - képtelenek vagyunk egykori ígéretünk szerint cselekedni. Ha jól csinálod a szereteted gyakorlatait, akkor ez benne is visszhangra talál.

A szeretet érzése az azoknak a jutalma, akik a szeretet gyakorlatait jól csinálják.

2015. dec. 1. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 A szeretet nem döntés kérdése. Az ember nem tud úgy dönteni, hogy valakit/valamit márpedig szeretni fog. Persze megpróbálhatja ezt hazudni magának, de nem hinném, hogy ez egy hosszútávon fenntartható állapot. És azt sem hinném, hogy ez egy normális viselkedés lenne.
2015. dec. 1. 19:35
 16/16 anonim válasza:

15 - Nos, a szeretet elferdült, kicsavarodott mai megnyilvánulásáról Erich Fromm szemléletes képet ad "A szeretet művészete"-ben. Nagyon érdemes értő módon elolvasni, és elmélyülni benne. Kis terjedelmű, szóval még csak a méret sem lehet akadály.

Okos és szelíd szavakkal beszél arról, hogy a mai embernek a szeretettel kapcsolatban az egyik nagy tévedése pont az, hogy összekeveri a szeretet gyakorlatát a szeretet érzetével. Ez épp olyan - mondja Ő -, mintha valaki a csodálatos festménye saját kezű megfestését attól tenné függővé, hogy megtalálta-e a méltó alanyt/témát hozzá. Az ilyen ember azt gondolja, hogy csak ihlet kérdése a műremek. Kicsit jobban belegondolva mindenki tudhatja, hogy gyakorlás nélkül elsőre megfestem a tökéletes képet nem lehet. Ahhoz a téma mesterévé kell válni. Ki gondolhatja, hogy a szeretet gyakorlása nélkül elsőre tökéletesen fogunk szeretni?

Márpedig ha látjuk, hogy a szeretetnek is van tudománya, akkor az első lépés megismerni azt. Majd elkötelezett gyakorlással kell tökéletesíteni.

Természetesen megtarthatjuk magunkat abban a hiszemben, hogy "én azért gondolom jól, mert így érzem", de egy okos ember nem a saját tökéletlen érzékelését akarja ráerőltetni mindenre, hanem keresi az igazságot. A saját érzéseink ingatagságáról meg kár is győzködni, mert minden önmagával őszinte ember tisztában van ezzel.

2015. dec. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!