Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a gyerek normális?

Figyelt kérdés

Lent voltunk haverokkal bográcsoztunk. Egyik srác, akivel már egy ideje ilyen nem tudjuk elfönteni milyen kapcsolatban vagyunk..szval ő nagyon akar engem, meg nekem is bejön, csak nem vagyok szerelmes, így nem merek belemenni a kapcsolata. Szval marha jól éreztük magunkat, egymás szájából ettük a gumicukrot, meg stb..hazakísér. MEgcsókol, én meg picit elhúzttam a fejem. Ő meg megfogott és húzott magához, én meg kicsit elléptem tőle, erre elkezdi "hát b.szódj meg.."

hát..nem kell mondanom hogy szólni nem tudtam..fogtam magam bementem..de ott áll, na mi van nem jössz sétálni?..NEM..

normális??

És akkor jön a hab a tortára..egy másik ismerősöm, most írt egy smst hogy talizunk e délután, mert milyen szép az idő, meg sütizzünk, meg sétáljunk..bejövök neki..és..most nem tudom, hogy mit csináljak..

2010. márc. 21. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ennek a kisfiúnak nem játszott senki az érzelmeivel, mert nem is voltak neki. Egyébként meg nem kell ilyenkor semmit sem mondani, hanem egyszerűen rámosolyogni és otthagyni a csajt. Utána majd elgondolkozik, hogy ne szórakozzon. De szerintem nem is szórakozott, csak gátlásos és megijedt.

Mindenesetre semmi sem jogosította fel a srácot arra, hogy tapló paraszt legyen. Ha meg az, akkor menjen a disznóólba párt keresni magának, azokkal biztos jobban megértik egymást.

2010. márc. 21. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Még hogy az érzelmeivel játszottak, nagy f*szt. Ha valaki szerelmes, akkor nem mond ilyeneket. A srác valsz akkora sötét alak, hogy nem tud különbséget tenni a flörtölés és a szexuális felkínálkozás között, bebeszélte magának, hogy könnyen megkaphatja a csajt, és már alig várta, hogy beverhesse az éket. Amikor végre leesett neki, hogy ez nem fog megtörténni, akkor még be is szólt. Utolsó lúzer alak, hagyd a csipába, kedves kérdező!
2010. márc. 21. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Az elsőt hagyd a fenébe, ha képes volt ilyet mondani, a másodikkal menj el sétálni.27L
2010. márc. 21. 13:30
 14/17 A kérdező kommentje:
hát..kaptam ilyet is olyat is..de valsz.az lesz amit az utolsó válaszoló írt..nem érdekel; hogy van aki azt mondja hogy én vagyok a szemét..ha szerelmes meg odavan értem, akkor ..nem ..tudom én még akkor sem mondtam volna ilyet neki ha..akármit csinál..nagy taplóság volt sztem..hagyjuk :( :/
2010. márc. 21. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Tudjátok, ez a kompromisszum dolog, szerintem nem úgy működik, hogy a lánynak mindent, a férfi meg alkalmazkodjon hozzá (hozzátok)... Persze, érthető, hogy jelen esetben, a srác az aki akar valamit, a lánytól, de pont emiatt nem kellett volna a "kedves" kérdezőnek szórakoznia a fiúval. Tudom, az olyan tinicsajom mint a kérdező, hogy működnek. Elmennek mindenhová egy fiúval baráti címszóval, meghívogatják magukat ide-oda, "egymás szájából ettük a gumicukrot", és még véletlenül a tökihez is hozzá érnek néha, magyarán bújnak, meg simulnak össze vissza, aztán meg csodálkoznak, ha egyes hevesebb vérmesekeltű pasi lek*rvázza őket...

A kérdésre:

Igen a gyerek normális, csak egy kicsit felkapta a vizet.

Bár a helyében, én azért nem ilyen durván mondtam volna el a véleményem (sőt lehet nem is mondtam volna semmit), de az biztos, hogy ezek után ott tennék neked keresztbe ahol csak lehet, többet 500 méteren belül egy levegő, hogy nem szívnánk, az biztos....

2010. márc. 21. 18:14
 16/17 anonim ***** válasza:
tinicsajom=tinicsajok
2010. márc. 21. 18:15
 17/17 anonim ***** válasza:
ribi
2011. aug. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!