Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a gyerek normális?
Lent voltunk haverokkal bográcsoztunk. Egyik srác, akivel már egy ideje ilyen nem tudjuk elfönteni milyen kapcsolatban vagyunk..szval ő nagyon akar engem, meg nekem is bejön, csak nem vagyok szerelmes, így nem merek belemenni a kapcsolata. Szval marha jól éreztük magunkat, egymás szájából ettük a gumicukrot, meg stb..hazakísér. MEgcsókol, én meg picit elhúzttam a fejem. Ő meg megfogott és húzott magához, én meg kicsit elléptem tőle, erre elkezdi "hát b.szódj meg.."
hát..nem kell mondanom hogy szólni nem tudtam..fogtam magam bementem..de ott áll, na mi van nem jössz sétálni?..NEM..
normális??
És akkor jön a hab a tortára..egy másik ismerősöm, most írt egy smst hogy talizunk e délután, mert milyen szép az idő, meg sütizzünk, meg sétáljunk..bejövök neki..és..most nem tudom, hogy mit csináljak..
Én biztos hagynám a helyedben, mert erőszakos, és ha ilyet mond mert ellenálltál, akkor mi lenne később.
29/F
Köszi a válaszokat!..hát nemt udom mi legyen..mert amúgy meg tök normális(nak tűnt eddig) de ezek után...:/
12.16 -os...nem vele találkoznék du. hanem egy másik ismerősömmel. És nem húzom az agyát..meg szerintem egy délutáni fagyiban, vagy sütiben és egy sétában még nincs semmi. Lehet, hogy valaminek a kezdete lesz..de akkor sem hiszem hogy ez olyan égig érő bűn lenne.
Szerintem érthető ,ez úgy esett le neki mintha jáccottál volna vele... én sem örülnék egy ilyennek de mondjuk a szöveg tényleg erős volt... :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!