Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a gyerek normális?

Figyelt kérdés

Lent voltunk haverokkal bográcsoztunk. Egyik srác, akivel már egy ideje ilyen nem tudjuk elfönteni milyen kapcsolatban vagyunk..szval ő nagyon akar engem, meg nekem is bejön, csak nem vagyok szerelmes, így nem merek belemenni a kapcsolata. Szval marha jól éreztük magunkat, egymás szájából ettük a gumicukrot, meg stb..hazakísér. MEgcsókol, én meg picit elhúzttam a fejem. Ő meg megfogott és húzott magához, én meg kicsit elléptem tőle, erre elkezdi "hát b.szódj meg.."

hát..nem kell mondanom hogy szólni nem tudtam..fogtam magam bementem..de ott áll, na mi van nem jössz sétálni?..NEM..

normális??

És akkor jön a hab a tortára..egy másik ismerősöm, most írt egy smst hogy talizunk e délután, mert milyen szép az idő, meg sütizzünk, meg sétáljunk..bejövök neki..és..most nem tudom, hogy mit csináljak..

2010. márc. 21. 11:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Én biztos hagynám a helyedben, mert erőszakos, és ha ilyet mond mert ellenálltál, akkor mi lenne később.

29/F

2010. márc. 21. 12:07
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy hülye fasz. Hagyd a francba. 28/L
2010. márc. 21. 12:10
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Így van egyetértek az első válaszolóval, ha most ez van mi lesz később. Ez a pasi nem egy szerelmes típus, nincsenek és nem is lesznek irántad komolyabb érzései, nem nagyon figyel arra, hogy mit mond és nem nagyon érdekli, hogy megbánt e vele. Ez a kapcsolat neki egy alkalmi szeretet kapcsolat amit jól elszínészkedik előtted meg a barátai előtt. Menj el a másik barátoddal aki elhívott, egy fagyiba még nem halt bele az ember, és ha megfogott a személyisége vagy valami akkor összefuthattok máskor is és lehet hogy "happy end" lesz a vége de ki tudja
2010. márc. 21. 12:12
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Bameg most egész délután húzod az agyát a srácnak, játszol az érzéseivel, tudod, hogy nagyon tetszel neki, aztán csodálkozol, hogy kicsúszik a száján egy káromkodás? Ha nem akarsz tőle semmit, mi a retkesnek eszel a szájából gumicukrot? Esküszöm nem értelek, és még te vagy felháborodva!
2010. márc. 21. 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Akkor sem kell azt mondani neki, hogy b.szódj meg! Egy értelmes pasi, aki nem úgy viselkedik, mint egy sértődött óvodás, legalábbis nem mondaná.
2010. márc. 21. 12:19
 6/17 anonim ***** válasza:
27%
Hát mit? Jól van, ügyes vagy, húzzad csak tovább az agyam mert egy balek vagyok? Vagy mit kéne mondania?
2010. márc. 21. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
En se orultem volna neki, es atgondoltam volna, hogy most mit akar tolem a csaj, de tuti nem mondtam volna ilyet neki.
2010. márc. 21. 12:24
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!..hát nemt udom mi legyen..mert amúgy meg tök normális(nak tűnt eddig) de ezek után...:/

12.16 -os...nem vele találkoznék du. hanem egy másik ismerősömmel. És nem húzom az agyát..meg szerintem egy délutáni fagyiban, vagy sütiben és egy sétában még nincs semmi. Lehet, hogy valaminek a kezdete lesz..de akkor sem hiszem hogy ez olyan égig érő bűn lenne.

2010. márc. 21. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
egyet értek az elöttem szólóval. ,ha egésznap eljátszod ,hogy hú de nagyon akarsz tőle valamit ne lepődj meg ha így reagál. nagyon meg tudnak változni az emberek ,ha az érzelmeikkel játszanak. Itt te voltál a bűnös nem ő-.-
2010. márc. 21. 12:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető ,ez úgy esett le neki mintha jáccottál volna vele... én sem örülnék egy ilyennek de mondjuk a szöveg tényleg erős volt... :D

19/F

2010. márc. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!