Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
5 éve együtt vagyok a párommal, voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, vannak veszekedések de nagyon szeretjük egymást. Ő úgy gondolja házasság előtt ki kéne próbálni az együttélést, én viszont nem vagyok az együttélés híve. Még a kezemet sem kérte meg ennyi év után sem. Úgy vagyok vele hogy nem vagyok én valami használati tárgy amit mielőtt megveszünk kipróbáljuk. Ismer már nem árultam soha zsákbamacskát és nem játszottam meg magam. Amúgy az összeköltözést se nagyon emlegeti. Szóval úgy érzem nem is akar engem.2015. nov. 25. 21:41
11/11 anonim válasza:
Kerlek mondd, hogy ez kamukerdes es valojaban nem vagy ennyire ostoba..
De ha igen, akkor az elozo valaszolok szepen osszefoglaltak, hallgass rajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!