Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet, hogy félrejársz a párod tudtával, és mégis jól működik a kapcsolat?
Arra gondolok, hogy pl. eltérő a szexuális igényetek, az egyik fél nem tud annyit nyújtani, amire a másik fél vágyik (nem feltétlenül minőségben, hanem mennyiségben), és ezt meg is beszélték, így egy kiegészítő pályát is alkalmaznak... Műkködhet ez így?
Korrekt véleményeket légyszi, ez komoly probléma, nem vagyok kíváncsi az "egy görény vagy" és egyéb értelmetlen véleménynyilvánításra, mondom hogy mindketten tudjuk, hogy eltérés van az igényeink között, és én már kicsit nehezen bírom... Ezen kívül minden ok.
Szóval, van aki hasonló ciőőben jár?
27F
10.53:
azért köszi... :-D
pfff. ezt te se gondolod komolyan... szerinted van olyan lány aki azt mondaná hogy ,,szivem igaz hogy én csak egy héten egyszer szeretek veled szexelni, nyugodtan menj más lányhoz akivel minden nap tudsz." Ilyen nincs...
Eleve ha félre tudnál menni, akkor már nem szereted ezt a lányt, szoval szakits vele és keress egy olyan lányt akinek hasonló igényei vannak mint neked. DE annak is oka van hogy ha kevésszer szereti a barátnőd, de mindegy. Felesleges vele maradni, de azért egyszer remélem megtanulod hogy nem csak a szexen alapul a kapcsolat, és rá tudtad volna ezt a lányt is venni hogy többet szexeljetek.
Kérdezd meg a barátnődet.
De valószínűleg te nem szereted ezt a nőt annyira, mint a farkadat. Sajnos ez az igazság nagyon önző vagy.
Mi lenne ha levágnák a farkadat? Vagy impotens lennél? Gondolom öngyilkos lennél, mert a fas*zisten rabja vagy.
sajnálom a barátnődet és sajnállak téged is a fas*zközpontúságod miatt.
Mit szólnál ahhoz, ha a barátnőd beállítana azzal, hogy ő a minőséggel nem elégedett, ezért szerető keresésbe kezd?
Vagy később téged csalnának meg íly módon?
Szerintem ez ne működne. Kivétel, ha anőd aszexuális, tehát abszolút nem érdekli a szex és nem is kívánja tenni és elnézi neked, hogy menjél üríteni, mert pl. a gyerekeket nem akarja egyedül felnevelni és kell a kereseted, a ház, a kényelem...stb ilyen van, érdekből.
De az, h a barátnőddel ezt tedd, szakításhoz fog vezetni.
26.L
hát a szex elég fontos dolog egy kapcsolatban és ha nem tudjátok megoldani, hogy mindkettőtöknek ugyanolyan jó legyen az elég para..:S
szerintem minden lányt bántana ez a dolog valamennyire, még ha nem is mutatná..
hosszú távon és rendszeresen nem hiszem, hogy működhet a dolog meg akkor ha teljesen megszűnik a szexuális életetek emiatt. de lehet vannak kivételek és nálatok ez működne, meg kell beszélni. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!