Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek hogy elveszítem!
Ha azért hagy el, nem passzol annyira a horoszkópotok, akkor elég nagy barom, már bocsánat a kifejezésért.
Szerintem próbálj vele beszélni, mondd el neki, hogy nem szeretnéd elveszíteni, magyarázd meg neki, hogy a horoszkóp nem minden, de tiszteletben tartod, ami fontos neki.
Ha ez vigasztal én mérleg vagyok, és ugyanolyan akaratos, keményfejű mint az oroszlán csillagjegyű barátnőm (ok van türelem meg kompromisszum készség is bennem, de melyik emberben nincs?). Viszont, ne haragudj, de röhejesnek tartom, hogy erre fogja a veszekedéseket. Egy kapcsolat legalább annyira szól az alkalmazkodásról mint a szerelemről. Téved ha azt hiszi egy mérleg csillagjegyben született emberrel nem lesznek problémák. Én inkább azon gondolkoznék, nem-e csak kibúvónak használja ezt az egész horoszkóp dolgot, hogy ne kelljen megoldani a valós problémát?
Hogy mit tegyél? Én azt tanácsolom, hogy beszélj vele erről. mond el úgy ahogy most itt, és kérdezz rá, komolyan úgy gondolja-e hogy a születésetek napja ennyire befolyásolja a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!