Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy elveszítem a szerelmemet? Lenn!
Másfél éve vagyunk együtt.
Sajnos a kapcsolatunk elején nem a párommal, hanem a barátaimmal beszéltem meg a párkapcsolati problémákat,csak akkor álltam elő neki a dolgainkkal,mikor már nem bírtam tovább.
Dühből csúnyákat mondtam a páromra a barátaimnak, amit mostmár megbántam.
Belátom,hogy marha nagy hülye voltam és a konfliktus kezelési technikám egy nagy kalap...........volt.
Párommal minden rendben, nagyon szeretjük egymást,ha valami zavar,azonnal megmondom. Ezáltal a kapcsoltunk is megerősödött.
Sajnos megromlott a kapcsolatom az egyik barátommal és megfenyegetett,hogy elmondja páromnak a múltbeli dolgainkat.
Azóta folyamatosan gyomoridegem van, nagyon félek, hogy elveszítem. :(
Elmondtam a szerelmemnek, hogy ostoba voltam, mert nem felnőttként kezeltem a gondjainkat. Jól reagált, mondta, hogy nem kell félnem, nem veszítem el. Viszont nem vagyok nyugodt. :(
Bocsi, ha kicsit zavaros...
Megbántam, amit csináltam. Mégegyszer nem követném el ezt a hibát! Nagyon utálom magamat...
Amúgy nem csaltam meg és nem is tudnám megtenni.
Egyrészt ez még a kapcsolatotok elején volt és ha valóban változtattál ezen és megbeszéled a pároddal, ami zavar, akkor nyilván ezt ő is látja és értékeli.
Viszont én a helyedben elmesélném őszintén ezt az egészet a párodnak és azt is, hogy miket mondtál a barátodnak róla.
Azért is, mert jobb, ha tőled tudja meg és azért is, mert utána nem tud majd mivel fenyegetni.
Teljesen igazatok van, az őszinteség a legjobb út!
Legszívesebben tarkón csapkodnám magam, amiért ilyen gyerekes voltam! De legalább tanultam az esetből és rájöttem, ilyet nem szabad csinálni.
Leülök a párommal és kitálalok neki mindenről. Ha elküld, akkor elküld...Nem szeretném, hogy ez történjen, mert nagyon szeretem és ő is engem. Nálunk a szakító ok a megcsalás, amiről szó sincs. De nagyon hülye voltam.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen igen! :)
Megérdemli, hogy őszinte legyek vele. Joga van eldönteni, hogy velem marad, avagy sem. Én voltam hülye, de tanultam a hibáimból és eszem ágában sincs mégegyszer ilyeneket tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!