Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el, hogy tegyem magam túl rajta, hogy kössem le magam? Nagy nehezen belementem egy kapcsolatba, egy idő után elhittem a fiúnak, hogy szeret, én is beleszerettem, nem is kicsit. Kiderült, hogy nem is szeret
én sem tudok mit csinálni:(
ez annnnyira rossz...
én 15 percenként nézem meg facebookon, pedig tudom, hogy úgysincs és nem is volt fönt:D
de am rettenetes... kb úgy lehet róla leszokni, h erőt veszel magadon, és pl naponta csak 1x nézed, utána meg csak néhány naponta, utána hetente, és így szép lassan... csak erőt kell venni magadon... de én mondom?!:D
uhh szegények:S
most h olvasom ezeket a történeteket jó h a pasi visszautasított és nem erőszakoskodtam h jöjjünk össze..ugyanis a srác nem biztos abban h menne köztünk a kapcsolat ezér mondta h neki jó egyedül, és békén is hagytam és most örülök is neki mer lehet h most én is itt szenvednék úgy mint ti..bár ez se jó érzés h visszaútasított de inkább ez és enkem is lekéne kötni magam vmivel csak nem tudom mivel:S
igen, öröm az ürömben, hogy nem vagyunk egyedül.
17, ő is, és hát szeptember óta járogatunk, de rendesen majdnem 3 hónapig jártunk.
ma lett vége.
köszönöm a válaszokat.
igen, sajnos.:( de olyan rettenetes... nem eszem 3 napja, aludni se nagyon tudok, lebetegedtem, és egész nap csak sírnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!