Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is megszűnt a romantiká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is megszűnt a romantikázás miután összeköltözött a párjával?

Figyelt kérdés

A párom régen nagyon romantikus volt, sokszor órákig ültünk a parkba és csókolóztunk, mindig hozott nekem virágot, vagy csokit. Ezerszer elmondta hogy én vagyok élete szerelme stb. Viszont mióta összeköltöztünk nem ilyen. Sokkal kevesebbet szexelünk, kevesebb időt fordít rám, sokszor fáradt nincs kedve semmihez, van hogy visszautasít, pedig én teljesen ki vagyok éhezve. Mindez nagyon rosszul esik, de közben újra és újra bebizonyítja hogy komolyan gondolja velem a dolgokat, és mindent megtesz, sokat dolgozik. De nekem azért akkor is sok minden hiányzik. Szerintetek normális hogy összeköltözéssel megszűnik a romantikázás?

22/L

2015. nov. 21. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jellemzően. A virág és csoki helyett összepakol és elmosogat, ha szükséges bevásárol vagy felrakja a vacsorát, esetleg elindít egy mosást. Az órákig parkban ücsörgést felváltotta a tévé előtti punnyadás, és morgás nélkül csinál egy kávét, ha arra kérem.

Szintén sokszor fáradt, de ha kérem, megmasszírozza a hátam, vagy én az övét. Nem esik rosszul, hogy kevesebb időt fordít rám, nem is igénylem, hogy állandóan rajtam lógjon. Tudom, hogy fáradt, így hagyom is pihenni.

(16 éve vagyunk házasok)

2015. nov. 21. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán romantikus egyikünk se, de mióta összeköltöztünk többször mondja, hogy szeret. Illetve ki is mutatja, elpakol segít levesz munkát a vállamról, megmasszíroz és miattam ment bele, hogy legyen háziállat. Mostmár persze imádja (macska), de előtte semmilyen tapasztalata nem volt háziállatokkal.
2015. nov. 21. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen nálunk eléggé megszűnt. Sajnos ez az összeköltözés hozadéka.

Bár nem is a romantika szűnt meg, inkább a szex. Az is inkább a barátnőm részéről, mert én igényelném, csak nincs. Amikor lehetne, az akkor van amikor 12 óra munka után hazajövök és kb meghalok. Aztán még én kapom meg, h miattam nincs szex.

Régebben amikor heti 3szor találkoztunk, mindig volt szex. Mert már vártuk mindketten a nagy alkalmat. Most meg ott van a most fáradt vagyok, majd holnap érzés. Egyszerűen már nincs semmi izgalom, változatosság az egészben, ha összeköltöztök.

Mondjuk erről sokat tehetnek a nők is. Mert általában ők sírják ki az összeköltözést, aztán úgy hiszik, h továbbra is a fülük botját se kell mozdítani a jó szexhez. Hát közlöm hölgyeim a szexhez 2 ember kell. Az nem pálya h hanyattvágjátok magatokat aztán várjátok a csodát. Néha kell kicsit aktivizálni, meg ha már odajut egy kapcsolat h összeköltöztök, ismerni kéne 100%-osan a csávó fantáziáit, gyengéit, amivel egyébként még legfáradtabb pillanatában is rávehetetitek a szexre. Ha ennyi nőiesség nincs bennetek, akkor ne csodálkozzatok. Aztán nemsokára jön a szerető, stb.

Sajnos ez a nők elcseszett nevelése miatt van. A mai világ sajnos a nők szerepéről a szexben leginkább a "kiszolgáltatott" szerepet juttatja eszembe - az, akinek ha elég sokat (kinek keveset) rágod a fülét, "beadja a derekát", aztán megdöngetheted. Általában ők azok, akiket cska kihasználnak, ezért még véletlenszerűen sem élvezhetik a szexet, mert az bűn lenne, a mai társadalom szerint. Ennyi a szerepe a Nőnek a mai szexuális kultúrában, SAJNOS.

Ez nagyon nem normális, és ez ellen egy normális kapcsolatban mindkét félnek kell tennie, h egy adott kapcsolatban, a nő ne csak mint passzív fél legyen jelen.

(Kivéve persze, akinek pont ez a szubmisszivitás a vágya, de most ettől tekintsünk el.)

Bizony fel kell rúgni a gyerekkor óta beprogramozott kliséket, sztereotípiákat és tabukat, mert csak attól lesz jó a szex. Sajnos a mai nő és férfi a rossz szexre van nevelve, ezért kb mindent máshogy kell csinálni, mint ami a "normális".

2015. nov. 21. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vedd inkább be a gyógyszered. Nem minden nő ilyen.

Nálunk párom miatt csökkent a szex aki pasi, de a heti 3 azért így is megvan. Nyilván az elcseszett nevelésem miatt...

2015. nov. 21. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

4: Tisztelet a kivételnek. Aki nem inge...

Nyilván az csak a véletlen műve, hogy 8 ismerősömből 6 szakított az összeköltözés után fél évvel, mert kevés volt a szex/romantika. A maradék 2ből 1 még kínlódik. 1nél meg bevált a dolog, igaz ott a lány nem dolgozik.

És akkor még ott van az én kapcsolatom, ahol szintén ez a gond áll fent.

2015. nov. 21. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor fura körökben mozogsz, az én ismerőseimnél ilyen nem volt ill. egynél. Általánosítás fail.
2015. nov. 22. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
a hétköznapi mokuskerék , aztán majd a családalapitás persze hogy megöli a romantikus szerelmet.
2016. jan. 15. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!