Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Szeretlek, ezért ugyan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szeretlek, ezért ugyan olyan vonzó vagy számomra, mint a jó nők. " Fiúk, lányok, vélemény?

Figyelt kérdés
Én reagálom túl, vagy tényleg nagyon bunkó dolog ilyet mondani?

2015. nov. 21. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%
Az a baj, hogy a nők magukból kiindulva nem tudják elképzelni, hogy nemcsak a külseje miatt lehet valakibe beleszeretni. Ezért nem képesek megérteni, amikor valaki ilyet mond nekik.
2015. nov. 22. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Hát nézd, ezen felesleges megsértődni. Persze hogy nem esik jól, ha megmondják hogy nem vagy "jó nő". De ebben a mondatban nem ez volt a mondanivaló, elég béna lehet a srác aki ezzel próbál csajozni, de rosszat szerintem nem akart. Nem vagy jó nő, ebben az esetben azért nem annyira sértő mert szerintem a külsőre értette, amit nyilván te os belátsz magadról hogy pl. csak átlagos külsejű vagy, minek akkor hízelegni egymásnak. Ezen kívül az hogy "jó nő" elég degradáló, legalábbis szerintem ebben az értelemben azt jelenti, hogy "azok a szép nők akiket bárki szívesen felhúzna egyszer" hát nem olyan nagy tragédia ebbe nem bele tartozni, és ez nem jelenti azt, hogy akkor kifejezetten ronda lennél.
2015. nov. 22. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
"mint a jó nők" ezzel hát talán nem is gondolt bele, hogy sérteni tud, és ez nem feltétlenül az ő hibája, lehet, hogy ő összetettebben gondolkodik, mint mások, meg másmikre fókuszál, több dologra is; és nem gondolta, hogy ami neki evidens, hogy nem sértés (v nem annak szánja), azt más esetleg értelmezheti annak. Bár azért ezt talán tudhatta volna, hogy sértő lesz, hogyha gyakorlatilag kimondja, hogy nem vagy jó nő, nem vagy szép, szinte majdnem lerondáz, akkor az nem fog neked jól esni. De legalább szeret és őszinte. Habár ezt, hogy nem vagy szép, finomabban a tudtodra is adhatta volna, főleg, ha nem te kérdezted, ha nem te kérdezted, akkor már föl se kellett volna hoznia szerintem.
2015. nov. 22. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem egy észlény, lehet, hogy ez egy suta bók, viszont az is lehet, hogy tudatos szívatás, azon az alapon, hogy jó mondok egy bókot, de közbe be is szólok, ne legyen tiszta az örömöd. Amúgy a "jó nő" nem sértés, és relatív fogalom. A fülem hallatára már használták mázsán felüli, robusztus, bajuszos, mély hangú nőre, akit én először transzvesztitának néztem, és aki mondta, komolyan gondolta!!!
2016. jan. 2. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!