Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cila123 kérdése:
Szerencsés dolog egy házas asszonnyal randizni?
Figyelt kérdés
Az interneten ismerkedtünk meg, néhányszor találkoztunk, , utána már rendszeresen. A férje egy másik városban dolgozik csak két hetente megy haza hétvégére. Én a hölgytől 25 km-re lakom, autóm van így heten többször is találkozunk, van eset, hogy nála alszom van hogy nem. A férj megtudta kapcsolatunkat egy mentett chatelésből.A napokban hív valaki a nő vonalán, azt hittem , hogy a kedvesem, kinyítottam a webcamot, hát kit látok a férjét. Azt mondta, hogy eljön a városomba és megkeres, ha megkap agyonüt.Vegyem komolyan és szakítsam meg a kapcsolatot, aligha tudom, mert nagyon szeretjük egymást.2015. nov. 20. 16:21
1/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy az asszonyt üsse agyon, az csalta meg, nem te.
2/9 anonim válasza:
Ha ennyire szeretitek egymast, mit keres meg mindig a ferje mellett?
A 'kedvesed' egy ocska lotyo, de te sem vagy sokkal kulonb. Sok boldogsagot a dramahoz, ha ossze is jottok, majd valamikor te leszel a webcam masik oldalan. De ha ez kell, ez kell.
3/9 561 válasza:
Én a nő fejével verném szét a tied.
4/9 anonim válasza:
Mint a magyarázatból látszik nem szerencsés, főleg péntek 13-án nem, vagy ha egy fekete macska keresztezi az utadat randira menet.
5/9 anonim válasza:
Nem szerencsés, de tényleg én megértem a nagy egymásra találást és az egy jó dolog, hogy ennyire szeretitek egymást, de akkor miért nem vált már el és költöztetek össze?
Vagy lassúra vettétek a tempót? Csak megcsalta a férjét, de a válással még kivártok egy-két hónapot?
6/9 anonim válasza:
Neked nem volt szerencséd...
Max akkor ha elég okos, hogy ne buktassa le magát.
7/9 anonim válasza:
Nem mindig szerencsés mint eseted mutatja,de nagyon jó dolog.Idővel remélhetőleg lecsillapodik a férj,lehettél volna óvatosabb.Várnék egy kicsit,meglátjátok mi lesz...
9/9 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy szerencsés-e,de piszokul jó az biztos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!