Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlem "kapta el" vagy megcsalt?
3 hónapja élünk szexuális életet a barátommal,eddig mindig minden rendben volt. Tudom,hogy ez nem védekezési módszer, de nem használunk óvszert. Múlt hónapban emiatt eseményutáni tablettát kellett beszednem. Tegnap felhívott a barátom, hogy van egy kis probléma, a makkján piros kis pöttyök vannak, viszket, fáj. Elment vele orvoshoz, aki kikérdezte, és azt mondta,hogy valószínűleg azért kaphatta ezt el tőlem,mert a tabletta felborította a hormonháztartásom, és átadtam neki a gombás fertőzést.
Persze, az esély megvan rá, hiszen nem használtunk óvszert, de én a gombás fertőzés semmilyen jelét nem tapasztaltam/tapasztalom magamon. Nem viszket,nem fáj, nincs szaga, a folyásom is normális. Direkt megnéztem ma tükörrel is, hogy pirosabb-e, vagy látok-e bármi elváltozást a megszokott látványhoz képest, de semmi!
Én úgy tudtam eddig, hogy sokkal inkább fordítva szokott lenni, tehát hogy a fiú a tünetmentes, a lány pedig nem.
Tényleg én lennék a probléma forrása? Én is felírattam a gyógyszert, tehát mindkettőnk kezelés alatt áll, de megfordult a fejemben az is, hogy esetleg félrelépett.
Mit gondoltok?
Egy nő simán lehet gombás már attól is, ha nyilvános helyen vécézik, ergo simán lehet, hogy már lappangott benned a dolog és elkapta tőled...
Ha ő megcsalt volna és úgy kapta volna el, akkor is elő kellett volna rajtad jönnie, ha szoktatok szexelni.
Milyen gyógyszereket írtak fel kedves kérdező és 2-es válaszoló, mert párommal mi is így vagyunk!
Jöhet akár privátban is a válasz!
Köszi
Először is:
friss kapcsolatban húzzátok fel azt a k#rva gumit!
Nem tudhatod mi a pontos előélete a párodnak, és pont az ilyen helyzetek elkerülése (eseményutáni, fertőzés) végett praktikus.
A férjemmel anno végigcsináltunk egy durva pingpong fertőzést, elég kellemetlen volt (csak nekem volt tünetem).
Igen, a hormonális cuccok szétcseszhetik a hüvelyflótád.
Amiből egyenesen az következik, hogy kaput nyit a fertőzéseknek. Lehetsz hordozó is, lehet hogy nálad az adott betegség tünetmentes.
Lehet hogy ő szedte össze valahol (uszoda).
Amit tehetsz: Elmész nőgyógyászatra, elmondod töviről hegyire a történetet. Vesznek le kenetet, csinálnak tenyésztést, ha benned van a kórokozó, kapsz rá kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!