Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Boldogság vagy büszkeség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogság vagy büszkeség? Félre tudod tenni a megbántottságod, a büszkeséged, ha a jövő a tét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom általában nem jön vissza mind. Nem vagyok a helyedben és nem tudhatom h milyen érzés, de nézd inkább azt hogy mit tud neked adni, és ha mindent mérlegbe teszel, akkor megéri-e.
2010. márc. 31. 01:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

nem. ha megcsalna szerelmem és visszafogadnám, úgy se lennék már boldog. szóval nekem már nem boldogság vagy büszkeség lenne a kérdés, hanem boldogtalanság így vagy úgy?

az ember ilyen után csak el akarja hitetni magával hogy még lehetnek újra teljesen boldogok. de ami megtörtént azt nem lehet meg nem történtté tenni soha és még azt sem garantálja senki, hogy utána majd találsz egy jobbat akivel megint tökéletesen boldog leszel, ezzel is kár ámítani magad. talán találsz, talán nem. de az életben nem mindennek happy end a vége.

2010. márc. 31. 02:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szereted és egyébként összeílletek, jó volt a kapcsolat, jó ember a párod, jó társ és lehet rá számítani (persze a megcsalást leszámítva), és csak egy alkalom volt amit megbánt, sztem adj neki mégegy esélyt, mert nagyon nehéz jó társat találni manapság szerintem. De mondd meg neki azt is, hogy most 1000x többet kell dolgoznia ebben a kapcsolatban mint korábban valaha és bármi gáz van, vége örökre.
2010. márc. 31. 08:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass a szívedre szavazz a Fideszre :D

Nah komolyan. Ha szemrebbenés nélkül csalt meg akkor bárhogyan is szeretnéd nem szabad mert máskor is megteheti. De ha úgymond ''véletlen'' történt a félrelépés akkor gondolkodj el rajta és ülj le vele beszélni és mond el neki hogy hogy érzed a helyzetet.

2010. márc. 31. 08:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos én a megcsalásról azt gondolom,hogy kalap meg a bot.
2010. márc. 31. 08:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egyszer megcsalt!Máskor is megteszi hidd el, én is így jártam a barátnőmmel!! Soha de soha ne fogadj vissza olyan embert aki egyszer már megbántott vagy megcsalt mert egyrészt mindig benned lesz és nem tudsz majd ugy bízni benne, másrészt pedig ugy is megcsal megint! és akkor ugy jársz mint én hogy itt vagy egy jeggyűrűvel amit neki szántál ő meg röhög rajtad!Megjártam már ezt az utat!Ha érdekel bővebben Írj privátba!
2010. márc. 31. 09:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Elhagyott: túl lépnék rajta idővel.

Megcsalt: ha szerelmes lennék/lettem volna belé, megbocsátanám, de nem tudnám elfelejteni. Ha nem lennék/lettem volna szerelmes, túllépnék rajta.

Visszajönne: ha boldog voltam vele, és tudnék benne újra bízni, és újra szeretni, adnék neki 1 esélyt. Egyet, és szigorított feltételekkel.

Mondhatnám úgy is: nyaljon padlót.

Tömören.

De persze kapcsolattól is függ... A mostani párommal, ha ez megtörténne, én lehet, hogy a boldogságot választanám. Előzőnél tuti a büszkeségemet választottam volna.

24/L

2010. márc. 31. 12:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálam az önbecsülés fontosabb mint a kockáztatás, nálam az elismertség,tekintély fontosabb mint a szerelem, nálam az elégedettség fontosabb mint a boldogság.
2010. szept. 27. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!