Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Nem volt bátorságom" "féltem" jelenség. Mitől lehet? F (Részletek alant)
Üdvözlet!
Megpróbálom röviden összefoglalni tragikomikus helyzetem :) Fiatal fiú vagyok, egy jó ideje komoly kapcsolat nélkül. Mivel itthonról dolgozom, fent vagyok pár társkereső oldalon, sokan lenézik azokat, akik ilyet használnak, de én ezt sosem éreztem cikinek, arról nem beszélve, hogy a fent említettek miatt az átlagnál többet vagyok itthon. Bár sportolni nem járok, és egyetemre sem, van egy remek kis baráti köröm, akikkel viszonylag gyakran járunk erre ara, tehát a "valóság" nevű társkeresőn is fent vagyok :) A probléma a társkereső oldalakon: Felveszem a kapcsolatot a szimpatikusnak tűnő hölggyel, elkezdődik a társalgás, belecsapunk a lecsóba, képcsere, facebook, skype, miegyéb, naponta órák átbeszélgetése, "közös hullámhossz." És akkor jön egy idő után a találkozzunk témakör. Probléma nélkül megbeszélt találka, fix időpont, helyszín, és....HOPP, jön a feketeleves, a lány sehol. Másodszor jártam így rövid idő alatt (2 különböző lánnyal, mert egyszer mindenkit hülyére lehet venni, de engem tényleg csak egyszer :) ) Majd mind a két esetben a "nem volt bátorságom" "megijedtem" indokok jöttek. Vajon mi lehet a probléma? Ijesztő semmiképpen sem vagyok, se megjelenésre, se belsőre. Mi van a lányokkal? Illetve, miért járhattam így? Ritkán látott pech, vagy az én készülékemben van a hiba? Tapasztalatok, ötletek, és HUMOROS trollok jöhetnek, ha választ nem is kapok, legalább röhögjek egy jót :)
Köszönöm a figyelmet!
Amikor társkeresőzésre adtam a fejemet, az első randik előtt én is úgy be voltam szamócázva, hogy legszívesebben elszaladtam volna. Jó, én olyan vagyok, aki ha megígér valamit, akkor azt igyekszik betartani, szóval soha nem vertem át senkit, csak mondom, ismerős az érzés.
Aztán belejöttem a randizásba, és inkább kíváncsi voltam az első találkozáson, mint ijedt.
Egyébként az elején, amíg rutintalan voltam, jártam ám így pasikkal, mint te a lányokkal. Nagyon akar találkozni, nagyon szeretne látni, aztán a randin ott állok egyedül...
Nekem teljesen ugyanez volt, 1 hónapig minden nap nagyon hosszú leveleket írtunk. Meg is lepődtem, hogy ennyire mindenre jól tud reagálni, amit írok. Még élőben sem tapasztaltam ehhez hasonlót, annyira értelmes dolgokat írt a srác. A képeit láttam, de inkább a személyisége fogott meg azok alapján amiket írt nekem.
A levelezésünk 2. hetében már elkezdett fűzni, hogy találkozzunk és amikor belementem 1 hónap után, hogy ok,- mert addigra már tényleg felkeltette az érdeklődésemet- teljesen felszívódott.
Csak az egészben az ami rossz érzés, hogy így valahogy nyitva maradt bennem a dolog és nem értem, hogy valaki miért veszi a fáradtságot, hogy ennyit írjon és fűz, ha a végén meg ő nem akar találkozni..:D
lehet, hogy volt barátnője, csak szórakozni akart..
A felmérések szerint pedig pontosan azok a nyitottabbak és beszédesebbek a neten is, akik élőben is azok.
A netes viselkedés leképezi az élőbeni viselkedést.
Én is jártam így még régen, hogy minden klappolt, aztán a randin a srác sehol...
Nemrégi társkeresős élményem pedig, hogy dumálgatunk, tök jól elvagyunk már vagy 2 hete és mégse hív randira! Erre bedobtam neki én, és úgyse! Hát ennek mi értelme volt??? Gondoltam rá, hogy esetleg van valakije (bár nagyon úgy tűnt, hogy nem) és csak szórakozik...
Szóval nem értem, lehet valakinek ez a hobbija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!