Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar? Távkapcsolat.
500 km és holnap megyek hozzá.
De a pasim nagyon fura,amikor beszélünk, távolságtartó, rövid, nem kedves egyáltalán, nem olyan, mint szokott.
Lassan 5hónapja tart a kapcsolatunk.
Lehetséges,hogy elmegyek hozzá és ott szakít? És hiába utaztam? És ott vagyok és mit csinálok addig,amíg haza nem jövök egyedül, csak őt ismerem abban a városban meg a haverjait...Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Mert szerintem úgy lenne fair,ha megmondaná telefonon,hogy vége ennyi volt és megkímélne egy ennyire megalázó találkozástól...és félek nagyon,hogy mi lesz... :S 19/L
Ha msn, telefon etc-n szakít, akkor nem is szeretett soha.
Ha szakítani akar, élőben fogja.
De lehet hogy csak van valami. Rákérdeztél? Mondtad neki hogy 'szivem, fura vagy'?
rá se tudtam kérdezni,annyira hamar lerázott...
szerintem se jó az msn vagy telefon szakítás normál esetben, de még rosszabb,ha összesen 1000kmt utazom egy megalázó beszélgetésért :S és pár napot tölthetek el egyedül egy városban,ahol minden csak rá emlékeztet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!