Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani akar? Távkapcsolat.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akar? Távkapcsolat.

Figyelt kérdés

500 km és holnap megyek hozzá.

De a pasim nagyon fura,amikor beszélünk, távolságtartó, rövid, nem kedves egyáltalán, nem olyan, mint szokott.

Lassan 5hónapja tart a kapcsolatunk.

Lehetséges,hogy elmegyek hozzá és ott szakít? És hiába utaztam? És ott vagyok és mit csinálok addig,amíg haza nem jövök egyedül, csak őt ismerem abban a városban meg a haverjait...Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Mert szerintem úgy lenne fair,ha megmondaná telefonon,hogy vége ennyi volt és megkímélne egy ennyire megalázó találkozástól...és félek nagyon,hogy mi lesz... :S 19/L

2010. márc. 20. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha msn, telefon etc-n szakít, akkor nem is szeretett soha.

Ha szakítani akar, élőben fogja.

De lehet hogy csak van valami. Rákérdeztél? Mondtad neki hogy 'szivem, fura vagy'?

2010. márc. 20. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha közelebb laknátok egymáshoz, akkor biztos élőben lenne a legjobb szakítani (persze az másik dolog, hogy sokan nem úgy teszik). Egy 500 km-es út után nem hiszem hogy szakítana veled, főleg hogy te mész el ilyen messzire érte. Ha ő jönne, akkor esetleg.
2010. márc. 20. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:

rá se tudtam kérdezni,annyira hamar lerázott...

szerintem se jó az msn vagy telefon szakítás normál esetben, de még rosszabb,ha összesen 1000kmt utazom egy megalázó beszélgetésért :S és pár napot tölthetek el egyedül egy városban,ahol minden csak rá emlékeztet... :(

2010. márc. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!