Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Kinek adnátok igazat ebben az esetben kívülállóként?
Mindkettőjüknek megvannak a maguk okai, és ebből a szempontból a maguk igaza. A hitel nem a legbarátságosabb dolog, de ingatlan esetén a többségnek szükséges. Most egyébként megszorongatták a bankok tökeit ezen a téren, szóval szigorodtak a hitelfelvétellel kapcsolatos feltételek. Amúgy nem mindegy, mennyi kezdőtőke van, mennyi időre tervezik a hitelt felvenni, milyen konstrukciókat vettek számításba, milyen törlesztőre van esély.
Én most vettem fel hitelt, nem ennyit, kevesebbet, de szükség volt rá, szintén lakáshoz. Ragaszkodtam a fix, kiszámítható törlesztőhöz, így nálam nem tehetik meg, hogy drasztikusan emelnek, szerződés köti a pénzintézetet.
Kitalálom, te vagy a nő :D
Nagyon úgy jön ki és a szó szerinti idézet is az igazolja, hogy nagyon megsértődtél a dolgon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!