Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindegy már, csak lyuk legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegy már, csak lyuk legyen?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,még szűz.

Vannak lányok,akiknél bármikor lehetne esélyem,de nekem ők pont nem kellenek,akik meg igen,azoknak én nem.

Így megy a hiszti,hogy én a kutyának sem kellek,örökre szűz maradok,miközben vannak lányok,akiknél lenne esélyem.

Mit gondolsz erről?

2015. nov. 14. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
6%

Jó neked,legalább van kinél esélyed.Cserélünk?

Nekem nincs esélyem egy nőnél sem... :/

24/F

2015. nov. 14. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy 18 éves vagy, nem kell ezen még parázni, biztos lesz olyan, akivel kölcsönös, és nem kell megalkudnod. Majd ha 40 évesen is szűz leszel, akkor aggódhatsz. :-)
2015. nov. 14. 19:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem aggódás,hanem vágy.
2015. nov. 14. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
dettó én :/ olyan csajoknak kellenék inkább haggyjuk inkább.... :(
2015. nov. 14. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a no ronda, hanem a szobaban tul nagy a feny...

Vannam mar szexi latex maszkok meg ruhacskak es semmit se latsz a csajbol. Mondd azt neki, h perverzio. Ne aertsd meg, h o ronda... Szerintem. :)

N

2015. nov. 14. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 :D

Igazad van.:D

2015. nov. 14. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Még csak 18 vagy, később ha ugyan ez lesz a helyzet, valszeg lesz pénzed prostikra, mondjuk a jobb félékre.

A prostikat többe nézem, mint az olyan barátnőket, akik nem értékelnek + állandóan bizonygatni kell mindent.

2015. nov. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!