Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az a dolog, ami miatt kidobnátok a párotokat?
Megcsalás, agresszivitás, lekezelő beszédmód vagy bánásmód, olyan szintű részegség, hogy nem bírok vele és szégyent hoz rám, - ezek egyenként is szakító okok - illetve egyszer azért szakítottam, mert nem kaptam "szeretetmegnyilvánulásokat", nem ölelgetett, puszilgatott, szexen kívül sosem csókolóztunk, hiába szóltam többször, hogy nekem ez így nem jó. Másik 2 esetben azért szakítottam, mert a partnerem irántam kimutatott lelkesedése lecsökkent. "Elfogyott az udvarlókészlet", ahogy szoktam mondani - kiábrándító, ha 1-2 hónap után ez van.
29/n
Én tegnap dobtam ki... Indok:
Hazajött és furcsa volt, hülyeségből kérdeztem, h "terhes vagy?" erre látom h a ruhája tiszta... hát sperma... Aszongya neki ez a munkája, nem tehet róla... Eddig úgy tudtam hogy könyvelő...
-ha megcsalna
-ha bántana (testileg)
-ha úgy bánna velem, mint egy rongy (magyarul nem tisztelne)
-ha rájönnék, hogy egy kulturáltan, önimádó majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!