Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi paraszt? Vagy csak én fogtam ki? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 éves L. Több mint 2 éve ismerem,akivel egy iskolába járunk.Nekem mindig nagyon bejött.Kb fél éve már nem csak tetszett, szerelmet kezdtem érezni iránta. De persze ő nem tudott róla, én meg nyuszi voltam hogy megmondjam neki.Múlt héten pénteken volt egy buli, náluk kint a faluban,és elhívott engem is.Ez volt a legmegfelelőbb alkalom hogy elmondjam neki. Már jobb volt a hangulat,közepe fele járt a buli, amikor elmondtam neki.Szerencsére se ő, se én nem ittunk, ő miattam,én meg miatta.Azt mondta egy próbát megérünk. Velem abban a másodpercben amikor kimondta madarat lehetett volna fogatni..Nagyon boldog voltam. Viszont teljesen elnéztem az időt,és lekéstem az utolsó buszt. Szóval Robinál kellett aludnom.Mondtam neki amikor mentünk hozzá, hogy ez nem azt jelenti, hogy na akkor már ma megkap.Lefeküdtünk, beszélgettünk nagyon sokáig.Végül mégis megtörtént.(Nekem ő volt az első, erről persze tudott ő is.)És mennyire megbántam...Reggel kikisért a buszhoz, hazaértem,és írt msn-en, hogy ez kettőnk közt mégsem fog menni...Nem miattam, hanem miatta, mert nem tudja, mit akar, de ha úgy lesz, szól, ha gondolom várjak rá. Nagyon megbántott, azt hittem ő más. De hatalmasat kellett tévednem. A héten nem találkoztunk suliba,de nagyon félek a jövőhéttől. Mit csináljak? Teljesen összetört!Előre is köszönöm...
2010. márc. 19. 19:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem várnék rá :D
2010. márc. 19. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Sztem hagyd, hogy ő keressen meg és beszéljétek meg.

valószinüleg nem ismerted ki eléggé, gyenge lehettél,nagyon szeretheted és ezt kihasználta.

Sajnálom, hogy az elsőt így megbántad, egy köcsög lehet aza csávó.

2010. márc. 19. 19:24
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom miért írjátok hogy a srác köcsög, lehet hogy tényleg csak össze van zavarodva, de az is lehet hogy csak kihasznált, ezt nem tudjuk biztosan, de ha kihasznált akkor tényleg köcsög.
2010. márc. 19. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:

Kedves 18 éves Dorka.

Pisti vagyok, 21 éves. Úgy gondolom terhes vagy!

2010. márc. 19. 19:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Ahha..100%-ig biztos vagyok benne...
2010. márc. 19. 19:49
 16/24 nielindi ***** válasza:
100%
álszent kis szüzk*rva vagy sajnos. bejött a srác, meg szerelem. véletlenül ott alszol nála, DE ne legyen semmi. azt szépen megk*ratod magad véletlenül... hmmmm...
2010. márc. 19. 19:59
 17/24 anonim ***** válasza:

az még nem villant be a papíron felnött agyadba,h lehet h jót akar neked,és nem hazudott??ja és élvezted a dolgot nem??akkor meg miért volt patkány??????gyerek vagy még látszik.

23/ff

2010. márc. 19. 20:00
 18/24 A kérdező kommentje:

Jót akart nem hazudott:D

Ja...alapból nem kellett volna akkor azt mondania hogy próbáljuk meg...Na de mind1...ha te nő lennél és ezt csinálták volna veled lehet nem ezt írtad volna...

2010. márc. 19. 20:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem csinált semmit, hagytad magad megdugni, van ilyen. Legközelebb több tartásod legyen, a szüzességed volt a tanulópénz. Készülj, hogy átnéz majd rajtad. Élt a kínálkozó alkalommal. Nem volt úriember, de Te sem úrinő, cicus.
2010. márc. 19. 20:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt mondta próbáljuk meg igen, és megtörtént a szex(a szexhez 2 ember kell ugye, nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy csináld nem?), amitől lehet hogy elkezdett valamit érezni irántad, csak még nem biztos benne, és átgondolja, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.Meg amúgy is bevállaltad hogy lefekszel vele, tudhattad már akkor is hogy lehet hogy csak egy szex lesz, még is belementél, akkor vállad is hogy ez lett, ne másban keresd a hibát.
2010. márc. 19. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!