Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben ha a szivetek vezérel?

Figyelt kérdés
ha a az igazinak érzett személytől (szived választotja,akiben 1 életet látsz oda vissza és te is az a ritka 1 vagy neki) valo elválás után mikor túltetted magad rajta, megszokott módon összejönnétek mással akit ugy szerettek mint akit anno de az előző iránti érzést legbelülre elraktad szunynadni,remélve ujra eljön ő. rád találna a személy pl.pár év mulva,mondván rájött biztos benne hogy veled akar megöregedni, előveszed azt a bizonyos érzést és mérlegelsz. Rendbehozod és Folytatod a szived választotjával, vagy maradsz azzal akivel csak 1 társra vágyva jöttél össze. A szív szeret az ész tudja nem lehet. Így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond a szív még remél ám hiába az okos ész, az érző szív ezerszer többet ér!!!szakítasz vagy sem?
2010. márc. 19. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt mindenki ott,akkor,és abban a helyzetben tudja csak eldönteni.Viszont:Ha az előző mellett dönt,soha nem szerette szívből,igazán az "utóbbit"-és az is lehet,hogy csak később jön rá,rosszul döntött.Ebben a szituban az egyik fél mindenképpen sérülni fog.
2010. márc. 19. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szakítottam, és nem bántam meg. Bár nálam nem a kapcsolat közben került elő újra az ex, mármint... Közben is összefutottunk néha, mivel közel lakunk egymáshoz, nem nagyon tudtuk elkerülni, meg vannak közös helyek, közös barátok. Dobtam a barátomat, mert rájöttem, hogy az ex fontosabb, és egy szaváért visszamennék hozzá. Nem akartam hülyíteni a barátomat. Most meg megint együtt vagyok az exel, már régóta :)
2010. márc. 19. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg helyzetfüggő. (a 2. hozzászóló voltam)
2010. márc. 19. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondtam a p1navirágnak, hogy váljunk el mindketten és legyünk együtt. Azt mondta oké, majd visszarohant a férjecskéjéhez. 3 hét múlva zokogva jött, hogy baromságot csinált és engem akart. Azt mondtam nem. Megszakadt a szivem, de tudtam, hogy ez a jó döntés. Azóta 1 év telt el, ezalatt sikerült még egyszer férjhez mennie és elválnia. Örülök, hogy akkor az újat, akivel még csak egyetlen egyszer beszéltem nem dobtam ki miatta. Te se tedd...
2010. márc. 19. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!