Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy én vagyok a gyerek még vagy ő nem ért meg?!
A páromnak (24éves) van egy felesége és egy gyereke. Én 19éves vagyok. A családját ott hagyta miattam, mert ő velem akar lenni, nehezen beleegyeztem, mert amikor beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam vele.Történt most az, hogy a feleségének az unokatestvére (csak rá számíthatott, mert az anyukájáék a testvéréék is mindig piszkálják) és a párom vele megy a temetésre (a párom én egy településen lakunk a felesége messzebb, még nem váltak el, több mint fél éve együtt vagyunk. ) Szerintetek engem nem fognak "olyannak" nézni, ha ott látják, h vele van, vagy ha megöleli a feleségét ha sír, vagy hagyja h megölelje, vagy ráboruljon, aztán meg majd velem van? Mit kellene tennem? :S Ne foglalkozzak vele? Nekem ez nagyon fáj, h én kérem h ne legyen vele ott.
Sokszor átvert, hazudott, titkolózott, az elején (két hét után) hazahozta a feleségét, egy hétig vele volt, közbe velem találkozott.. Egy hónap után még írta neki, hogy szereti.. Sok jót is ad, csak sajnos a rosszak erősebbek, mint a jók..
Sajnos tényleg nem tudom mi tévő legyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!