Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hééé miért buliznak külön eggyes párok? Jobb csaj és pasi nélkül? De akkor is lehet hülyéges lenne. Tudom XD
Én sem értem. Aztán hisztiznek hogy a másik félrebaszik közbe...
ebből jön marhasok vita.
szerintem ez hülyeség.
Majd ha megtanulsz értelmesen,helyesen írni és fogalmazni,akkor én is tudok majd hasznos választ adni Neked.
Egyébként meg mindenki maga döntse el,kivel bulizik,együtt,vagy külön.Ez mindenkinek a magánügye.
Hát szerintem is furcsa. Barátnőm külön bulizik a párjától, és hát én már hallgattam tőle a 'Jaj mi lesz ha becsajozik...' siránkozást.
Én a párommal és barátokkal bulizok és nagyon jó, persze többen vagyunk legalább 10-en, és beszélgetünk foglalkozunk a barátokkal is. Ha valaki rám mászik egyből ott van hogy segítsen, szóval fantasztikus. Arról nem is beszélve, hogy hazafele megbeszéljük a jó és rossz tapasztalatokat, és utána otthon kufirc :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!