Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesítettem a feltételt, de nincs előrelépés.
Értelemszerűen amíg tanultam nem nagyon került szóba az összeköltözés, vagyis beszéltünk róla, de hát elegendő pénz nélkül nem. Befejeztem a tanulmányaimat, pár hónapig munkát kerestem, értelemszerű ismét, hogy nem ment volna az összeköltözés. Aztán találtam gyakornoki állást, akkor az volt a gond, hisz csak határozott időre szólt és keveset adtak. Akkor ezért nem volt összeköltözés, hogy érjen el a fizum X összeget. Most találtam olyat, ami fix havi jövedelem hosszútávon, ráadásul azt csinálom, amit szeretek, de csak alkalmi munkavégzésre vagyok bejelentve (bár szerintem nekünk már nem lesz nyugdíjunk... így zárójelben). Most ez a gondja a barátomnak, hogy majd akkor, ha lesz bejelentett munkám minimum 6órás, 4 nem jó. 1,5 év után jött ez az időszak, hogy végeztem az iskolával, jó lenne gondolkodni rajta, mert az ő szüleivel borzasztó sajnos együttélni, ezzel ő is tisztában van amúgy, táskából pedig egy idő után rossz élni (1éve, mert ő tőlünk nem akar munkába járni), akkor azt mondta, ha lesz munkám, fél év telt el ezekkel.
Mit tegyek? Ha szóba hozom, azt mondja, hogy majd ha lesz bejelentett munkám...
Magas a beosztása ez tény, pontosan 5x keres annyit mint én (igen, 3-assal kezdődik a fizetésének összege! de sose éltem ezzel vissza, ha azt mondta, hogy ő fizet, akkor olcsóbbat választottam stb., konkrétan egyszer kértem tőle, amikor előrébb hozták a vizsgadíj befizetést és nem volt még meg). Én meg azért ennyit keresek, mert nem kell bejárnom és így arányosan kevesebb a ráfordított idő a munkára is, a fizetés is kevesebb... Persze közben igyekszem építeni a kapcsolatokat, de idő és alig 20on pár évesen, két hónappal a tanulmányok befejezte után én már ennek is örülök, hogy egy cég ragaszkodik hozzám, sőt továbbajánlottak egy alkalmi projektbe a haver céghez(ez is plusz pénz volt abban a hónapban, jól esett).
A fura az, hogy az elején mondta, hogy nem zavarná ebből adódóan, ha, esetleg keveset keresnék, az ő fizetése jó, a lényeg hogy a saját dolgaimat fedezze meg azért legyen egy kis sajátom (smink, ti stb.) és örülne ha otthonról dolgoznék, ne kelljen napi 4 órát csak utazással töltenem, ne vállaljak el mindent bármi áron. Aztán amikor végeztem a sulival kezdődött ez, hogy legyen ilyen-olyan-annyi-ennyi-így-úgy.
Na igen, ezt én se tudom.
És mióta most ez van, hogy van melóm, pénzem, de nem bejelentett, azóta nincs időpont se, hogy azért megvisel ez a rohangálás (főleg, hogy a szülei a fűtésen spórolnak, 3 pulcsiban vagyok napközben, mindig betegesen jövök haza, másra meg szórják a pénzt!), sőt mostanában inkább itthon maradok sokszor, mert nincs idegrendszerem a szüleihez (azt hiszik kb. hogy csak netezek, miközben dolgoznék, amihez kéne, hogy nem jön be óránként valaki, hogy eszébejutott, hogy megkérdezze, hogy menjen-e kozmetikushoz vagy elújságolja, hogy mit mondott a barátnője, akit én abszolút nem ismerek egyébként) és hiába mondom a ezeket a barátomnak, azt mondja ilyenek a szülei és nem tud rajta változtatni.
Egy dologgal kötötte ki a határidőt: motort akar venni + rá a jogsi... :D
Csunyan at vagy vagva.. kar, hogy nem latod.
Ez a pasi NEM AKAR kulon koltozni veled, minden fontosabb lesz ennel, es kifogas mindig akad.
Nem tudom, miert kell neked egy ilyen kapcsolat.. A mesekben meg felesleges hinned. Csak az idodet vesztegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!