Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tudtatok továbblépni egy hosszú kapcsolat után?
de csak mert rájöttem hogy bunkó paraszt volt és nem érdemli meg hogy sírjak utána
találtam milliószor jobbat! :)
(első voltam) 20L
fél év
a kapcsolat másfél évig tartott
nekem masfel honap utan is kellett gey honap...akkor irtora rossz volt, megbantam minden pillanatot...
de így utólag úgy hívom, hogy egy másfél hónapig tartó intenziv tanfolyam volt "Mit ne várj a pasiktól" címen...:))
az, hogy menyi idő tovább lépni, az helyzettől függ
-menyit jelentet neki
-menyire vagy érzékeny lekileg
-milyen volt a szkítás stb.
De jó mindenképp arra koncentrálni, hogy ne sirasd, hogy elmúlt, hanem örvendj, hogy megtörtént.
Kitartást!18L
8 hónaposom után 4 hónap kellett, de akkor rájöttem, hogy bőven vannak annál az illetőnél jobbak (legfőképp belsőre értem). hogy a mostani után mennyi idő lesz, azt nem tudom, mert merőben más helyzet. és több ideig voltunk együtt... ha túlleszek rajta majd leírom, ha megtalálom a kérdést =D
19/l
nekem volt tavaly nemsokára 1 éve egy 2 hetes kapcsolatom. Igen...
Csak 2 hetes volt. Azóta se tudom elfelejteni a csajt és szerintem soha a büdös életbe még egyszer senkibe nem leszek szerelmes annyira.
Jól csinálta a dolgát. Teljesen úgy tett mintha belémzúgott volna. Közbe nem is. :(
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!