Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit tennétek, ha rajtakapnátok a barátnőtöket/feleségeteket egy másik nővel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 12:58
1 2
 11/16 anonim válasza:
betáraznám az mp40-est......
2010. márc. 21. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Elég hülye válaszok érkeztek... figyelj, kedves kérdező!

Valószínűleg oka van annak, hogy mással volt. CSAK ÚGY elég kevés rá az esély. De ha mindent megkapott volna tőled, szeretetet, odaadást, mindent, akkor veled maradt volna.

Szerintem ülj le vele, és mindenképp beszéld meg, mert valószínű, hogy hiányol belőled valamit, amit a másikban megtalált.

Ne félj megbeszélni dolgokat. Hidd el, rendbe jöhet minden, és ha nem teszi tönkre a kapcsolatot, akkor csak megerősíteni tudja. Hidd el, ez a legjobb megoldás, és mindenképp legyél körültekintő, lehet, hogy nagyon megbánta. Ezért ne viselkedj úgy, mint egy führer, egyszerűen légy kedves, de NE bántsd meg, egyszer SEM!

Remélem minden rendbe fog jönni. Át érzem azt, amit most te, tehát tudom, milyen nehéz beszélni vele, de nem kell félned.

Vagy összejöttök megint, ha mind a ketten akarjátok és tesztek is érte, vagy pedig vége lesz az egésznek, de akkor csak előbbre hoztátok. Mert egy kapcsolat, ahol nincs összetartás annak előbb-utóbb vége.

Remélem, segítettem!

2010. márc. 26. 06:18
 13/16 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

ilyen esetben (megcsalás) a bizalom az, amit a megcsaló fél elveszít. a bizalom pedig olyan dolog, amit nem lehet maradéktalanul "helyreállítani". még ha össze is jönnének megint, nagyon hamar vége lenne megint, mert ugye a jó kapcsolat egyik alap pillére a bizalom.

2010. márc. 26. 07:59
 14/16 anonim válasza:
46%
beszálnék harmadiknak, ha ez nem megy akkor csak nézném őket! :D
2010. márc. 26. 09:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Vicc:Bekéreckednék.... ha nem engednek jöhet a popcorn,

NEM vicc: elküldeném melegebb éghalylatra az idegen nőt és a csajomat leteremteném (ha szakítotok akkor mind1 de ha nem szerelj fel rejtetkamerát (egyszer mert jó az ilyet nézni :P másrész t akkkor tod ha megint ilyen lessz))

2010. márc. 26. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, bocsi, de ebből én semmit nem értettem :S Kicsit hibás volt nyelvtanilag és tartalmilag az egész, nem tudom, mit keresett benne "MÁSIK" nő...
2010. márc. 27. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!