Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elronthatjuk azzal hosszútávúra tervezett kapcsolatunk ha hamar lefekszünk egymással? Lehet így még ígéretes jövője?
ja nem, de olvastam és onnan kaptam az ihletet :D:D
kicsit más azért a kérdés :)
Nem ronthatja el, mert semmi köze hozzá.
Az együttjárásnak csak az egyik része a szex, és a kisebb része. Az egymásra hangolódás, a közös programok a bizalom ezek a fontosabbak egy hosszú kapcsolatban, nem az, hogy mikor szeretkeztek először...
Lehet, ha már régebben ismeritek egymást. De egyébként ha nem, akkor is lehet belőle hosszabbtávú kapcsolat, ha a fiú is úgy gondolja (mert ők úgy gondolják, hogy egy fiú elveszítheti a fejét, de ha egy lánnyal történik ugyanez, az könnyűvérű).
Én 4 évig voltam együtt a pasimmal, akivel ugyan ismertük már egymást egy ideje, de mikor összejöttünk, akkor kb a 2. alkalommal az ágyban kötöttünk ki. Persze nyilván nem emiatt lett vége ;)
Amióta szexelek, mindegyik kapcsolatomban egy héten belül megvolt az első szex, volt, akivel eleve szexeltünk és úgy jöttünk össze. Sose rontott el semmit.
Sőt: barátnőm úgy került össze egy sráccal (aki mondjuk már előtte tetszett neki), hogy buliban részegen szexeltek, aztán valahogy együtt maradnak. Pár hét múlva esküsznek.
Semmit nem számít a szex, hacsak nem vagytok éppencsaknemszűz tinédzserek. De lehet, hogy még akkor sem...
Mi 7 hónapot vártunk a szexel, de már 3 hónap után majdnem megvolt, de elsők voltunk egymásnak, nem úgy sikerült a dolog, ahogy szerettük volna, inkáb "elhalasztottuk máskorra", meg felfedeztük egymás testét teljesen már kb másfél hónap után :)
2 éve járunk :)
19/f-17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!