Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ugy kiszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ugy kiszeretni vkiből hogy már vagy 2.5 éve együtt vannak?

Figyelt kérdés
Pl. a fiu kiszeret a lányból, mert mondjuk a lány visszautasitja szinte mindig a szex téren és ez a fiunak nem teccik.
2010. márc. 18. 23:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak emiatt szeret ki belőle, akkor nem is szerette csak a szeretkezésért voltak együtt.
2010. márc. 18. 23:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudniillik egy jó párkapcsolat alapja a szex. És ha már ezsem működik? És hogyha a lány barátja folyton simogatja, cirógatja puszilgatja és ezt a lány visszautasitja?
2010. márc. 18. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem 1értelmű?Kiábrándító,fájdalmas dolog ha szeretsz valaki,és nem viszonozza..
2010. márc. 18. 23:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Sztetek is galyra mehet emiatt egy kapcsolat? A lány tegyük fel nem tesz semmit annak ellenére hogy tudja hogy nem jó ha igy viselkedik és oylakor mondja hogy akkor menejn a fiu és keressen magának akkor másik lányt. 2.5 év után..
2010. márc. 18. 23:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Megunta a másikat. Kicsit újítani kell, közös programokat csinálni satöbbi
2010. márc. 18. 23:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól,hogy 2,5éve együtt vannak még nem automatikus, hogy nem szeret ki belőle. Sőt az a lángoló szerelem a tudomány szerint 2-3évig tart. A ti esetetekben még ehhez hozzá jön, hogy nem boldog, hisz nem kapja meg amit akar.
2010. márc. 18. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Igazából ha már a szex sem működik, akkor már elég nagy baj van, mert szerintem az a legutolsó ami elromlik. És annak lelki okai vannak, mindkét fél részéről.

És pont azt mondják a tudósok, hogy a szerelem kb 2-3 évig tart, utána kötődéssé alakul át. Aztán van akinél az átalakulás kimarad.

A kapcsolatokban amúgy tényleg ez a 2,5-3,5 év a legkritikusabb...

2010. márc. 19. 00:17
 8/15 anonim válasza:
75%
Ugyanez a szitu bnőm meg a palijánál... Ha eddig a srác bírta, utána sem fogja kidobni a csajt...bizonyította, h szereti... de kompromisszumokat lehet kötni. Erről szól a szerelem: adok-kapok! Ha ez nem megy,( mármint a viszonzás) ellaposodhat a dolog. Nagyon ritka az a szerelem, ami nem ér véget... még akkor is, ha minden működik :/
2010. márc. 19. 00:39
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
ÚÚÚÚR ISTENNN !!! Nem a fiúval van a BAJ hanem a lánnyal... nem szereted ha cirógat..meg csókolgat..meg szeretkezni akar veled??? FRIGID vagy - vagy mi? Vagy TE ábrándultál ki a Pasidból nem ő... nem kell mindig szeretkezni de azért ha szereted akkor valamit csinálsz neki... legalább
2010. márc. 19. 09:27
 10/15 anonim ***** válasza:

én nőként másként látom!!! Mi van ha csak fáradt volt, feszült volt stb?? Vannak rossz időszakok az ember életében, családi, munkahelyi zűrök ami miatt egy nő nehezebben hangolódik rá a szexre, én például ilyenkor, ha feszült vagyok, nehezen adom át magam. Nem vagyok elutasító, de kezdeményező sem, én se vagyok egyszerű eset.... Azért azt nehezen inném el, hogy a barátnőd 2,5 évet volt veled, és eddig minden alkalommal elutasított. Miért lenne melletted egyébként?? Előjáték volt mindig? Fel tudtad izgatni? Lehet, hogy csak ez volt a baja, hogy mindig a saját örömöd érdekelt téged!!! Beszéld meg vele, mi érdemben nem tudunk tanácsot adni. A szexet leszmítva milyen a kapcsolatotok?? Tudsz rá számítani mindenkor? Ő számíthat rád???

És szerintem is újítsatok, azontúl , hogy megbeszélitek!! Nem elég, hogy van egy kapcsolat, tudni kell életben tartani is.

2010. márc. 19. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!