Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ugy kiszeretni vkiből hogy már vagy 2.5 éve
együtt vannak?
Ha csak emiatt szeret ki belőle, akkor nem is szerette csak a szeretkezésért voltak együtt.
2010. márc. 18. 23:25
2/15 A kérdező kommentje:
Tudniillik egy jó párkapcsolat alapja a szex. És ha már ezsem működik? És hogyha a lány barátja folyton simogatja, cirógatja puszilgatja és ezt a lány visszautasitja?
Nem 1értelmű?Kiábrándító,fájdalmas dolog ha szeretsz valaki,és nem viszonozza..
2010. márc. 18. 23:28
4/15 A kérdező kommentje:
Sztetek is galyra mehet emiatt egy kapcsolat? A lány tegyük fel nem tesz semmit annak ellenére hogy tudja hogy nem jó ha igy viselkedik és oylakor mondja hogy akkor menejn a fiu és keressen magának akkor másik lányt. 2.5 év után..
Megunta a másikat. Kicsit újítani kell, közös programokat csinálni satöbbi
2010. márc. 18. 23:31
Attól,hogy 2,5éve együtt vannak még nem automatikus, hogy nem szeret ki belőle. Sőt az a lángoló szerelem a tudomány szerint 2-3évig tart. A ti esetetekben még ehhez hozzá jön, hogy nem boldog, hisz nem kapja meg amit akar.
2010. márc. 18. 23:56
Igazából ha már a szex sem működik, akkor már elég nagy baj van, mert szerintem az a legutolsó ami elromlik. És annak lelki okai vannak, mindkét fél részéről.
És pont azt mondják a tudósok, hogy a szerelem kb 2-3 évig tart, utána kötődéssé alakul át. Aztán van akinél az átalakulás kimarad.
A kapcsolatokban amúgy tényleg ez a 2,5-3,5 év a legkritikusabb...
2010. márc. 19. 00:17
8/15 anonim válasza:
Ugyanez a szitu bnőm meg a palijánál... Ha eddig a srác bírta, utána sem fogja kidobni a csajt...bizonyította, h szereti... de kompromisszumokat lehet kötni. Erről szól a szerelem: adok-kapok! Ha ez nem megy,( mármint a viszonzás) ellaposodhat a dolog. Nagyon ritka az a szerelem, ami nem ér véget... még akkor is, ha minden működik :/
2010. márc. 19. 00:39
ÚÚÚÚR ISTENNN !!! Nem a fiúval van a BAJ hanem a lánnyal... nem szereted ha cirógat..meg csókolgat..meg szeretkezni akar veled??? FRIGID vagy - vagy mi? Vagy TE ábrándultál ki a Pasidból nem ő... nem kell mindig szeretkezni de azért ha szereted akkor valamit csinálsz neki... legalább
2010. márc. 19. 09:27
én nőként másként látom!!! Mi van ha csak fáradt volt, feszült volt stb?? Vannak rossz időszakok az ember életében, családi, munkahelyi zűrök ami miatt egy nő nehezebben hangolódik rá a szexre, én például ilyenkor, ha feszült vagyok, nehezen adom át magam. Nem vagyok elutasító, de kezdeményező sem, én se vagyok egyszerű eset.... Azért azt nehezen inném el, hogy a barátnőd 2,5 évet volt veled, és eddig minden alkalommal elutasított. Miért lenne melletted egyébként?? Előjáték volt mindig? Fel tudtad izgatni? Lehet, hogy csak ez volt a baja, hogy mindig a saját örömöd érdekelt téged!!! Beszéld meg vele, mi érdemben nem tudunk tanácsot adni. A szexet leszmítva milyen a kapcsolatotok?? Tudsz rá számítani mindenkor? Ő számíthat rád???
És szerintem is újítsatok, azontúl , hogy megbeszélitek!! Nem elég, hogy van egy kapcsolat, tudni kell életben tartani is.
2010. márc. 19. 12:25
Kapcsolódó kérdések: