Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mikor mondanátok ilyet egy lánynak?
Figyelt kérdés
a volt barátom, akivel beszélő viszonyban vagyok, nem akar lefeküdni velem.... én ezt nem értem, azt mondja, hogy nem tartaná jónak, ha mi lefeküdnénk, de azért általában ő keres engem, hogy dumáljunk. am én szakítottam régen vele2010. márc. 18. 22:43
11/13 A kérdező kommentje:
am én szakítottam még régen vele, mert kicsit kihűlt a kapcsolat, de ettől függetlenül én szerettem akkor is. mindig ő keres engem, de néha bunkó, néha meg tök normális. meg próbál menőzni, és lányokról is mesélt, engem kérdezett velük kapcsolatban mindenről, de aztán egyikkel sem jött össze...
2010. márc. 20. 17:13
12/13 anonim válasza:
akkor kérdezd meg tőle hogy érez-e még irántad valamit
13/13 anonim válasza:
te egy ki...b.a.s.z.o.t nagy ri.banc vagy!!! ha szakítottatok, akkor minek akarsz vele megint d..ugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!