Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ocsmány dolog anyagi okokból kifolyólag úgy dönteni, hogy inkább maradok vele?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 16:12
1/6 anonim válasza:
Az élet bonyolult. Ez tulajdonképpen prostitúció, még akkor is, ha házasságon belül történik, de hát mindnyájan a pénz hatalma alatt álló emberek vagyunk. A kérdés csak az, hogy ez mennyire lélekromboló.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon lélekromboló,mert nem tudom mi az igazság és egyáltalán vehetem -e komolyan . Azonkívül már régen úgy veszem észre,hogy elhidegült a kapcsolatunk és ha akarná már rég változtatna a helyzeten, de a kérdés kérdés marad?. Talán nekem kellene döntenem ,de egy válás után ,most meg még két felnőttkorú gyerek életének felborításával ismételten váljak! Vállaljam a mindennapos bonyodalmat vagy magányt?
2015. nov. 6. 16:35
3/6 anonim válasza:
Ahogy írtad a srácok már nagykorúak. Amennyiben eddig nem tették meg, ideje felnőni. Meg kell érteniük ezt. Gondolj a saját boldogságodra is.
4/6 A kérdező kommentje:
Szeretem a párom annak ellenére,hogy már a kezdeténél észrevettem,hogy tétova. Idősebb létemre nekem kellett volna okosabban gondolkoznom. Ha én hagynám el a gyrekeimnek lenne probléma,mert egy egyedi házat nem lehet 150 ezerből fenntartani pláne télen és a gyerekek akik már elköltöztek elvárják,hogy segítsék őket. A párom ilyen anyagi helyzetbe nem tudná megtenni, de lehet hogy akkor tudná meg, hogy milyen a magyarok Istene. Egyből nem Én lennék mindíg
a rossz!
2015. nov. 6. 17:58
5/6 anonim válasza:
Az ember akkor is lehet magányos, ha együtt él a párjával. A a kapcsolat minősége a lényeg. Mi az értelme ha nem vagy boldog?
Akkor már inkább egyedül lennék a magam ura, hogy ne kelljen tekintettel lennem senkire, ha már nem vagyok boldog azzal akivel élek.
6/6 A kérdező kommentje:
Énfelettem már elment az idő és megszoktam az állandó cseszegetései és beletörődtem,mint az egyszeri rossz gyerek a verésbe. Elmondása szerint gyerekként is állandóan kereste a boldogságot és azt gondolta,hogy egy házzasággal ez megoldódik. Én mondtam neki, hogy elvált vagyok sok gondunk lesz amit meg kell oldanunk és nem lesz könnyű az élet. Be is jött. Az élet megkeserítette. Anyagiakban soha nem dúskáltunk együtt soha nem voltunk nyaralni, érdeklődési körünk teljesen más így maradt mindenki magának. Időnként felcsillan valami, de az sem tart egy-két napig és már 25 éve marad minden a régibe. Én beletörődtem, de Ő nem .Látom teljesen elemészti a boldogtalansága megértem, de mégsem. Nekem az életbe már volt egyszer bátorságom elmenni, de neki nincs,mert az önállóságra szerintem nem érett meg. Ebben a szülei segítenek be neki néha, de ez olaj a tűzre. Csak annyit tudnak mondani nekünk ,hogy beszéljük meg a problémánkat vagy neki ,hogy ezt választottad evvel élj vagy változtass. Én ebben nem tudok mit tenni.Úgy érzem,hogy bennem meg van a tolerancia Ő viszont konok és makacs. Erre megy rá az élete és a boldogsága,mert az enyém már mit sem ér. Nem akarom magam sajnáltatni ,de hozzászoktam egész életemben.
2015. nov. 7. 04:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!