Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám ezt kibírni? : /
Van egy fiú, akibe nagyon szerelemes vagyok csak az a baj, h ő nem belém:(...tudom, h nem érdeklem, mert elég egyértelmű jeleket ad pl.: letiltott msn-n..stb:(..de amikor meglátom a suliban akkor meg oda akarok menni ahol ő van...annak ellenére, h tudom, h nem érdeklem..:(de el sem akarom felejteni, mert szeretem....de vmilyen szinten meg elakarom, mert tudom, h ennek nincs értelme:(...nagyon sokat szenvedtem már miatta és sztem fogok is:(...mit tegyek?:(
köszi a válaszokat:)15/L
A lóF***t! Menny oda hozzá legyé belevaló csaj és mond meg a szemébe, hogy héj bunkó tetszel nekem!
Erre tuti nem tud mit modani : D
Nekem is volt hasonló problémám ilyen idős koromban:S Én is nagyon szerettem. Őt szerettem eddig a világon a legjobban. Szoktam rá gyakran gondolni. Nekem kb másfél év kellett mire elfelejtettem. Tudom, hogy milyen nehéz lehet.
Én sem érdekeltem a srácot, de rá pár év múlva már elkezdtem érdekelni.
Az egyetlen dolog amit tudsz tenni, hogy lefoglalod magadat valamivel és elkezdesz más fiúk iránt érdeklődni és előbb utóbb csak elfelejted.:) Sok sikert és kitartást:)
fogyókúrázz... sportolj sokat, főleg fenékre ;) az fontos testrész
és adjál magadra, viselj divatos cuccokat és tuti felfigyel rád... valószínűleg az a baj h még nem tetszel neki
utolso valaszolonak...hat ha a kinezetem miatt tetszenek valakinek, es nem azert mert olyan vagyok, amilyen(belso tulajdonsagok), hat azt egy az egybe dobnam:)...
kedves kerdezo...en is igy vagyok...a fiu, aki tetszik, a legjobb baratom...es en 2 eve szenvedek emiatt a viszonzatlan szerelem miatt....az a legnehezebb, mikor mas lanyok megbantjak, es en kell vigasztaljam...vagy amikor megyunk egyutt valahova, masok kerdezik 'ti jartok?' s azt felelem, hogy 'nem, csak baratok vagyunk'...remelem sikerul tultenned magad rajta...nekem 2 ev alatt nem sikerult...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!