Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elmondta, hogy régebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elmondta, hogy régebben prostituálthoz járt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eleg rosszul esett a dolog.Ez még a mi kapcsolatunk előtt történt,de nem ertem,hogyan süllyedhetett idáig.Soha nem néztem volna ki belőle.
2015. nov. 3. 20:50
1 2 3
 21/25 Költőnő? ***** válasza:

ha most nem teszi és jó a kapcsolatotok, akkor mégis mit tennél? Visszamész a múltba és a hajánál fogva lerángatod a lányról?

Korrekt, h őszinte volt, ha most hűséges hozzád és tisztességgel bánik veled; nem értem, miért kéne bmit tenned.

A múltnak a múltban a helye, tanulni kell belőle. Változtatni úgysem lehet rajta.

2015. nov. 4. 05:57
 22/25 anonim ***** válasza:
5%

15-ös

Mert szerinted 10 000 Ft-al többért nem fogja csinálni gumi nélkül :))))

Több pénzt adsz neki mint amennyibe kerül és oda dugod a farkad és úgy ahogy te szeretnéd...

2015. nov. 4. 06:10
 23/25 anonim ***** válasza:
38%
A prostik ügyelnek a legjobban a biztonságos szexre. A nők többsége nem tudja helyén kezelni a dolgot. Ha a kapcsolatotok előtt volt az miért fontos, nem hiszem, hogy melletted is járna prostihoz, mert az tényleg szemétség lenne.
2015. nov. 4. 20:38
 24/25 anonim ***** válasza:

"A nők többsége nem tudja helyén kezelni a dolgot. Ha a kapcsolatotok előtt volt az miért fontos,"

Gondolom nem bírják a konkurenciát, vagy hasonló. :)

(Fordítva bezzeg mennyire háborognak, ha valaki szóvá teszi, hogy hányan voltak előtte, gondolok itt az olyanokra akik szerint jelentéktelen ha x valaki annyi hímmel volt már, főleg ilyen rövidtávú dologban, hogy a 2 kezén nem tudná megszámolni.)

2015. nov. 5. 20:10
 25/25 anonim ***** válasza:
35%

Én sem látok ebben kivetnivalót.

Ha nem prostihoz járt volna, hanem butuska lányokat szédít, akiket este megdönt, akkor meg felületes, aljas bunkó lenne, nemde?

Lehet, hogy a k*rvázás társadalmilag kevésbé elfogadott, de még mindig a legkorrektebb megoldás, ha valaki csak szexre vágyik, semmi másra - mindkét fél azt kapja, amiben előzetesen megegyeztek.

2015. nov. 10. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!