Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalhat meg úgy férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalhat meg úgy férfi, hogy szereti a partnerét?

Figyelt kérdés
Ha a férfinak nagyon elege van, nem lát ki a problémákból, vagy nagyot csalódott, összetört lelkileg. Mégis mi viszi rá az embert egy ilyen lépésre? És innen van-e még visszaút?
2015. nov. 2. 15:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ritka nagy féreg lehetsz 10-es. Na az ilyen pasiktól mentsen meg az ég!
2015. nov. 2. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
15%

Háp-háp-háp-háp-háp.

Ja. A valóságban meg akár a te barátod is lehetnék. Mondom, amit te féregségnek gondolsz, abból a külvilág felé semmi nem derül ki. Se a családom, se a barátaim (bár ők elfogadnák), se a barátnőm, se az ő családja, se senki nem tud az ilyenekről.

Szóval rinyálhatsz ilyenekről, de a gyakorlatban az olyan magukra is gondoló férfiak, mint én, nem tárulkoznak ki a nyilvánosság felé. Írhatsz amit akarsz, attól még élem tovább az életem és újra megtenném megint, amit megtettem. Ja és nem jár ezért semmi bünti vagy ilyesmi. (Aki meg a karmában és hasonló marhaságokban hisz, az megint hülye.)

2015. nov. 2. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Instabil ember vagy. Remélem egyszer rájössz és teszel ellene. Szorítok, hogy így legyen! Gerincet növeszteni nehéz, de megéri!
2015. nov. 2. 17:01
 14/21 anonim ***** válasza:
13. Köszönöm, amit írtál. Ettől a szövegtől egy anonim oldalon most teljesen más ember lettem...
2015. nov. 2. 17:03
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
És azt a másik lányt kicsit se szeretted? Pedig miket megtett érted. Szegény lány. Illetve lányok.
2015. nov. 2. 17:05
 16/21 anonim ***** válasza:
23%

Tudod a férfiak érzelmileg monogámok. Vagyis nekünk nincs olyan, mint nektek nőknek, hogy "Jaaaaj, 2 férfit szeretek. Most mi legyen?"

2 belülre közel hasonló nő közül azt szeretem, amelyiket hamarabb szerettem előbb is. A másik lány is nagyon kedves, rendes volt hozzám. Nagyon vonzódtam hozzá kívül-belül és tetszett nekem. Jó volt vele összebújni, kefélni, filmezni, beszélgetni, stb.

De attól még ott volt a fő lány, akivel már régebb óta együtt voltam és akihez jobban kötődtem érzelmileg és ő már a barátnőm több mint 2 éve, akivel ma is jól megvagyunk, kösz a kérdést.

Nagypapám pl 25 éven keresztül csalta mamám legalább 10 nővel.

1. Érzelmileg mindig mamám és a gyerekei mellett volt, sosem hagyta őket cserben. Őket szerette a legjobban az életben.

2. Anyagilag mindig őket támogatta.

3. De emellett, ha kefélésről volt szó, akkor más nőkkel is kiélte a vágyait simán.

2015. nov. 2. 17:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Az 54%-os helyett is én szégyellem magam, csak hogy helyreálljon a világ rendje. Ne is törődjetek azzal, amit ír, mert magát járatja le. Vannak még becsületes férfiak.
2015. nov. 2. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 54%-os! Elkezdtem IP címed alapján a lenyomozásodat pár napon belül küldöm a barátnődnek az itt írtakat!

Üdv, egy igazságosztó :)

2015. nov. 2. 23:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen 54%-os lelki sérültek miatt féltem újra közel engedni magamhoz bárkit is, elég sokáig.

Innen láthatatlanba,de csak azt tudom neked kívánni, amit te adsz másoknak. A szeretet,a megbecsülés és a tisztelet teljes hiányát.

Hányingerkeltő vagy.

2015. nov. 3. 01:06
 20/21 anonim ***** válasza:
18: ne beszélj hülyeségeket, nem tudod sem az IP címét, sem lehetőséged nincs IP címből az előfizetőt lekérni. Nem kell egyetérteni egy válaszolóval, de örülni kell hogy őszintén leírja a véleményét. Ebből lehet tanulni. Ha csak a saját véleményedet óhajtod hallani, akkor ne olvasd másokét.
2015. nov. 3. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!