Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Össze vagyok zavarodva már és senkit se akarnék megbántani?
Az első lány jól tette, hogy nem lépett egyik kapcsolatból a másikba. Ha megtette volna, szívás lett volna és nem kapcsolat, mert akkor még érzelmileg nem zárta le az előző kapcsolatát. Így csak vergődtetek volna és nem lett volna igazi szeretet.
Azt mondod, hogy a távkapcsolatok neked nem működtek, most mégis azt kérded, hogy belemenj-e. Ez kissé ellentmondásos, nem? Neked megérné egy kapcsolat úgy, hogy 2hetente vagy havonta látod a barátnődet?
A harmadik elég bizonytalan teremtésnek néz ki, ez a hol akar valamit, hol nem dolog olyan, hogy szerintem ő sem tudja, mit akar. Nem hinném, hogy ez részéről komolyabb vonzalom lenne, mert az nem így néz ki.
Szerintem találkozz azzal, aki most újra felbukkant, aztán a beszélgetésből majd kiderül, hogy mik a szándékai. Ha meg összejössz vele, a másik kettővel tudod közölni, hogy ez van. Lényeg, hogy ne sunnyogj, mert abból arcraesés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!