Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal több mint 1 hónapja vagyunk együtt. és ő nem szerelmes. Mit csináljak?
Éreztem nagyon hogy nem szerelmes..nemm figyel rám sokszor..
és mondom megkérdezem hogy szerelmes-e..erre ő mondta hogy nem...pedig én belé az vagyok nagyon kezdem azt érezni..és mondtam neki hogy akkor mind1 mert ha 1 hónap alatt nem lettél szerelmes akkor nem is fogsz..és akkor írta hogy ő nem akar szakítani mert szeret nagyon csak nem szerelmes...most mit csináljak?
Szia!
Ez igen bonyolult. Most vagy szerelmes, és ő sem tudja, vagy egyszerűen barátként szeret. Igazából szerintem ő sem tudja mit akar.
Üdv, T
"nem akar szakítani mert szeret nagyon csak nem szerelmes"
hát ahhoz hogy megdughasson, ahhoz elég szeretni,nem kell hogy szerelmes legyen.
Te meg élvezed hogy kihasználhat.
ezek után mit kéne tenni? ha jó ez neked, folytatod, ha meg nem jó akkor tovább lépsz. és levonod a tanulságot. hogy milyen ostoba voltál, és a következő kapcsolatban nem csinálsz ilyet.
Második válaszolónak adom a pontot.
Első válaszoló vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!