Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na szóval lányok, egy őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

Na szóval lányok, egy őszinte választ várok! Vannak e még olyan lányok akik nézik az értékeket is?

Figyelt kérdés

Én egy 23 éves srác vagyok! Sokak szerint még fiatal ezen filózni, de én mégis sokat rágom magam ezen! Vajon vannak e még rendes lányok?? Akik az értékeket nézik, és nem a menő kocsira, pénzre, és a kopasz napszemüveges bunkókra buknak?

Nagyon szeretném ha lenne, de eddig még nem láttam olyan lányt, Mármint ugyebár emberek vagyunk, a döntéseink tesznek minket nagyá. És nem az ingatlanunk! Nekem csak ez az egy kérdésem van, vannak e még rendes lányok? Akikért még érdemes remélni.

2010. márc. 17. 23:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nektek sem csak kirívó,nagyszájú,begykipakolós nőket kéne észrevennetek esetleg

Erre meg az a válaszom hogy: Nektek meg nem az olyan férfiakat akiről lefolyik a zselé, meg aki a napi divatból öltözik!!

2010. márc. 17. 23:12
 12/29 anonim ***** válasza:
Engem sem erdekel a pasi anyagi helyzete, a belso kisugarzas a fontos szamomra, nem is tudnek kapcsolatot letesiteni egy olyan pasival aki teszi az eszet, auto meg meno cucc stb., en nem ereznem jol magam ilyen pasival 21/L
2010. márc. 17. 23:16
 13/29 A kérdező kommentje:
Nekem minden válasz hasznos!!
2010. márc. 17. 23:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Azert jo tudni hogy meg leteznek ilyen pasik is akik komolyan elgondolkodnak azon hogy nem a menoseg boldogitja
2010. márc. 17. 23:18
 15/29 anonim ***** válasza:
A feltett kerdesed kivancsisag miatt vagy valamilyen megalapozott esemeny miatt(esetleg csalodas egy lanyban)tetted fel?
2010. márc. 17. 23:24
 16/29 A kérdező kommentje:
Hát tudod volt egy csomó műtétem meg sok sérülésem stb, és életem nagyrészét korházban töltötem el!! És valahogy ez igy belém rögződött, ahogy körül néztem, láttam hogy ez van, és tényleg ez van!!
2010. márc. 17. 23:26
 17/29 anonim ***** válasza:
Sajnalom, biztos nem lehetett konnyu annnyi muteten keresztul menni.Sajnos a mai lanyok(tisztelet a kivetel) tenyleg csak a meno pasikra hajtanak, de azert az a keves kivetel meg letezik
2010. márc. 17. 23:31
 18/29 A kérdező kommentje:
Hát remélem én is hogy létezik!!:)
2010. márc. 17. 23:33
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen csaj van akit tényleg érdekelnek az értékek, a gazdagság csak feltűnik nekik, hogy hűha, de jó autód van, de ettől még nem akarnak tőled semmit:)

Én inkább olyan csajokkal szoktam találkozni akik vagy csak szexet akarnak, vagy menőzni velem a barátnőik előtt, de találkoztam már olyan csajjal is akinek az emberi értékeim fontosak voltak.Keresgélj ilyen csajokat főiskolákon, könyvtárban, személyiség fejlesztő tréningeken, jó eséllyel találsz ezeken a helyeken.:)

20f

2010. márc. 17. 23:39
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
vannak még rendes lányok, csak nehéz rájuk akadni :D nekem szerencsém van a barátnőmmel (igaz kopasz vagyok, de nem a fentebb említett fajtából) azok a lányok maradnak rendesek akiket még nem rontottak el annyira a ,, parti köcsög" formák...
2010. márc. 17. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!