Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na szóval lányok, egy őszinte választ várok! Vannak e még olyan lányok akik nézik az értékeket is?
Én egy 23 éves srác vagyok! Sokak szerint még fiatal ezen filózni, de én mégis sokat rágom magam ezen! Vajon vannak e még rendes lányok?? Akik az értékeket nézik, és nem a menő kocsira, pénzre, és a kopasz napszemüveges bunkókra buknak?
Nagyon szeretném ha lenne, de eddig még nem láttam olyan lányt, Mármint ugyebár emberek vagyunk, a döntéseink tesznek minket nagyá. És nem az ingatlanunk! Nekem csak ez az egy kérdésem van, vannak e még rendes lányok? Akikért még érdemes remélni.
Engem sosem érdekelt hogy legyen valakinek pénze, sőt. Van kocsim, sosem várom el h hurcoljanak, utálom a kopasz embereket :D Úgyh aggodalomra semmi ok, valszin csak rossz lányokkal találkoztál eddig, de vannak kivételek :)
23 lány
Valami ilyesmi kommenteket is vártam:))
Hogy hová is járok?? Járok elég sok helyre!! Nyáron sokat túrázom, és találkozok emberekel. Hát csak a csajok országszerte az ilyen party köcs.....ögökre buknak!
Szerintem vannak, például én is annak tartom magamat :).
Nekem, ha volt is olyan barátom, akinek sok pénze volt, semmivel nem tűrtem el tőle többet, mint mástól. Amennyiben nem volt már jó vele, akkor abszolút nem tartott vissza az a szakítástól az, hogy pénze, lakása vagy kocsija van.
Sőt, volt olyan is, hogy egy olyan sráccal éreztem magamat a legjobban, akivel vonattal vagy busszal utaztunk ide-oda, mert nem volt autója, sőt külön lakása sem, mégis nagyon szerettem!
Igaz, hogy a mai világban nem ez a trendi, én is tapasztalom fiatal lányokon (hallom a véleményüket), de biztosan vannak mások is, akiket nem csak a pénz érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!