Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ez túl sok lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ez túl sok lenne nektek, kényelmetlen?

Figyelt kérdés

Túl sok lenne, ha a barátnőtök szinte minden találkozásnál meglepne valami aprósággal? (nem mindennapos a találkozás, hanem 4-5 naponta). Ne drága dologra gondoljatok, hanem tényleg párszáz forintos semmiségekre, sütire stb.

Ez már nektek túlzás, vagy jól esne?

Ha túlzás, akkor hol lenne nektek a határ, ha meg nem túlzás, akkor milyen apróságoknak örülnétek ilyen helyzetben?

2015. okt. 28. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Cuki vagy, de nekünk pasiknak (Ha általánosíthatok) ezek hosszútávon inkább "kényelmetlen" szituk mert ebből mindig eszünkbe jut hogy mi nem vettünk semmit és az gáz :)

Párszor jó ötlet, hisz figyelmességre utal, de nem kell minden találkozónál :) Ha 4-5 naponta látjátok egymást, szerintem legyen akkor minden 2. randi és akkor nem is vitted túlzásba :)

26F

2015. okt. 29. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaz, én nő vagyok, de szerintem sok. Sokkal jobb, ha csak időnként leped meg valamivel, az tényleg kellemes meglepetés lesz neki, de így minden alkalommal van valami kis ajándék, ez számomra túl nyomulós, túl nyálas lenne, ha férfi lennék.
2015. okt. 29. 09:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Ú én nagyon örülnék neki. Viszonoznám is még:)

Ám azt láb jegyzetben megjegyezném hogy én nem vagyok az a macsó rosszfiú.

2015. nov. 8. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!