Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek ebbe? Azt mondja lehet, hogy újra összejön velem.
A barátommal szakítottunk, mert küldő körülmények miatt nagyon tönkrement a viszonyunk.
Azóta viszont változott a helyzet, a körülmények rendeződtek.
Mindkettőnket nagyon megviselt a szakítás, ő mondta ki, de láttam rajta hogy tényleg nagyon sajnálja, és bánja hogy így alakult. Én még mindig szerelmes vagyok belé, ő szerintem maga se tudja mit érezzen, én arra tippelek, hogy a régi kapcsolatunkat, mikor még minden jó volt, azt hiányolja, és úgy szeretne, de azt tönkretette az ami később történt, így nem nagyon bízik benne hogy boldogok lehetnénk.
Most viszont felajánlotta, hogy tiszta lappal induljunk újra. Ez nem jelenti azt, hogy egy pár vagyunk, hanem a lehetőséget erre. Először csak haverkodunk, aztán randizhatunk, és ha kialakul újra a dolog, akkor összejövünk. Viszont, mivel most nem vagyunk együtt, nem garantálja, hogy nem ismerkedik másokkal. Ezt amúgy nem kell nagy dolognak képzelni, nem nagyon jár szórakozni, csak a haveri társaságával ülnek össze de ott csak fiúk vannak, esetleg a többi srác barátnője ami tabu, illetve egyetemen is majdnem csak fiúkkal van körülvéve. Egyelőre annyiban merül ki, hogy tinderen nézelődik, de nem veszi komolyan, inkább arra használják egyik egyetemi haverjával, hogy minél nagyobb marhaságokat írkodjanak lányoknak.
Viszont akkor is tartok tőle, hogy valaki megtetszik neki, és őt választja helyettem, és az nagyon összetörne.
Ha viszont nem élek ezzel a lehetőséggel, akkor teljesen biztos, hogy mással fog összejönni.
Ti megpróbálnátok újra így?
21/L
Kérdező, ha már feltetted a kérdést, én válaszolok, oszt ha nem tetszik, majd törölteted.
Szóval hülyének vagy nézve. Egyrészt ha nincs ló, a szamár is jó, és hát nem lenne ezzel baj, ha nem TE lennél a szamár.
Ismerkedtek, persze, a nagy ismerkedésben lehet hajtani más csajokat, ha valami jó kis p*nci bejön, akkor veled be lesz közölve, hogy bocs, nem megy, sajnálom, ha meg nem jön be semmilyen elfogadható p*nci, akkor meg ott vagy te, mint bejáratott muff. Nagy lesz a boldogság. Te örülsz, hogy te vagy az egyetlen, ő meg azt mondja, hogy pff, mindegy, jó lesz ez nekem egyelőre...
A tiszta lap meg hülyeség. Nincs ilyen. Ez nem olyan, mint a budipapír, hogy ha sz*ros lesz, kidobjuk, oszt tépünk tisztát. Nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!