Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket milyen csokok inditanak be, milyeneket szerettek? Harapdalast (nem durvan) szeretitek?
Ha olyantól kapom,akiért nagyon oda vagyok.
Inkább szeretek én irányítani,és imádom,hha a bnöm közbe kicsit kinyítja a szemét...
azt szeretem, ha a csaj a nyelvét bedugja a számba és jól megcsikizi a metsző- aztán a zápfogamat:$
Nah elég extrém babám?
pl ha épp lefelé tart... és bele-bele harap de csak gyengéden a mellkasomba... hasamnál.. aztán ott lenn..XD
21F
Már másfél éve együtt vagyunk de még mindig gombleszaggató tud lenni az érzés. Szeretem mikor kicsit harapdál:) Azzal szoktam játszani hogy beszívom az alsó ajkát:D (szereti)
Petting közbe elég forró a helyzet akkor annyira váááá csókolni. De mikor nyelves van az hűűű:) Szeressem.
Nyelvel nyalják az ajkamat az finom és izgató, ha ajakkal harapják (nem foggal!) az ajkamat az is izgató.
Attól is fel tudok izgulni hacsak fél csentire van a szánk egymásétól és nem ér össze de olyan mintha meg akarnánk egymást csókolni, de csk játszunk egymással mint az idomár a kobrával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!