Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak szeretnék meglepi képeket magamról. Milyeneket csináljak?
Figyelt kérdés
Nem akarok teljesen meztelent, de azért legyen egész alakos és merész. Most fogok először ilyet csinálni, és nem tudom milyenek legyenek.2010. jan. 2. 11:19
1/5 anonim válasza:
Lényegtelen mert neki tetszel ruhában és anélkül egyaránt sok sikert!
2/5 anonim válasza:
páromnak eddig ami lgjobban tetsző ilyen jellegű kép rolam,az egy számról készült kép,amint az ujjam kapom be...
(pedig mondhatom,hogy jo az alakom,és készült már elég sok kép rolam...)
mégis...a kevesebb néha több...
3/5 anonim válasza:
hátulról egy bugyiban, esetleg olyan,hogy a hajad (ha van olyan hosszú) takarja a melled. öö nem tom. talán valami selyemmel körbetakarod magad... nemtudom. nézz szét neten, tuti találsz valamit.
4/5 anonim válasza:
Szerintem fehérneműs kép az ideális. Mutat is valamit, de nem mindent, szexi, én totál beindulok az ilyenre. :]
5/5 anonim válasza:
MEGLEPI?? Hát sz*pj le egy lovat fotózd le. az meglepné szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!