Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyannal, hogy a fiú nem akar szexet?
Figyelt kérdés
Több éve vagyunk együtt, nem meleg, egyértelműen vonzódik hozzám,előjáték is megvan, szerelmes belém. Mindkettőnknek ez lenne az első. 19L2015. okt. 26. 22:01
11/20 A kérdező kommentje:
Nem fogom bizonygatni.Látom rajta, hogy izgalomba tudom hozni.
2015. okt. 26. 22:47
12/20 anonim válasza:
Csak fél. Valószínűleg, mert mindenki által jó csaj vagy. Nekem most ilyen a barátnőm, sosem volt pasival még és nem tudja hogyan kell, mit csináljon, vagy csak konzervatív.
13/20 anonim válasza:
Nem, pár hónap fél év után nem normális, akkor sem, ha ez az első. Akkor nem vagytok jó párosítás, mindkettőtöknek tapasztalt másik fél kellene. Meddig akartok várni? Egy igazi férfi kezdeményez, mindegy hány éves.
14/20 anonim válasza:
13# jól mondja!
Viszont biztos ismered eléggé... :\ semmilyen értelemben nem normális ha már ennyi időről van szó (Több ÉVEE együtt?!?!?!?!)
Vagy meleg vagy bi vagy nemtudja eldönteni mihez vonzódik...vagy kicsinek találja..vagy vmi odalent amit szégyell!
(Kommunikáció hiányát sejtek!)
15/20 A kérdező kommentje:
Nem kicsi, nincs gáz lent. Igen, kommunikációval kisebb gondok vannak, a részemről is, de én egy fokkal jobb vagyok, mert rákérdeztem..
2015. okt. 27. 16:12
17/20 A kérdező kommentje:
Annyit,hogy nem bennem van a hiba,hanem benne.Nem akartam faggatni,adok neki egy kis időt,hogy átgondolja és visszatérek rá,hogy fejtse ki,mert elég sejtelmesen fogalmazott.
2015. okt. 27. 17:51
18/20 anonim válasza:
Jól teszed!
Egy jó kapcsolatban elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció.És ebbe a szex is beletartozik.
Próbáld megnyugtatni,hogy nincs mitől tartania.Valószínűleg pszichés oka van amiért még nem tepert le :)
19/20 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,csak elég nehéz várni és találgatni,köszönöm a normális válaszokat,kicsit megnyugodtam :)
2015. okt. 27. 19:57
20/20 anonim válasza:
Nyugtasd meg,hogy bármi történjen nem lesz semmi gond.Emiatt ne aggódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!