Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozatlan férfi. Szeretnék vele lenni. De már nem birom. Mit ajánlotok?
Közelebb kerültünk egymáshoz, de nagyon sok energiámba került, és alig van változás.
Talán nem határozatlan, talán több vasat tart a tűzben.
Szükségem van arra, hogy egy férfi határozott legyen, pedig türelmes és megértő vagyok. Mégis úgy érzem, fel kell adnom a nőiségem azáltal, hogy mindig én keresem, és én mondom meg, hogy hogy és mint legyen az együtt töltött idő. Vagyis csak akkor, ha épp nem elfoglalt a munkájával.
#5 vagyok
"... Nem tudom, hogysmint a szüleivel..."
Ez is egy érdekes azért!
De hát sok kitartást. Azután ha nyugdijas korodra egyedül maradtál ne csodálkozz!
De jó reménykedést, várakozást!
Szokásos töketlen pasi,akinek nem kellesz.
Akinek igazán kellesz,de töketlen,az képes tököt növeszteni és megemberelni magát. Nálad ez nem így van,szerintem ne pazarold az időd!
Nem mutatott be a családjának, ha bemutatott volna, valószinű nem lett volna szükség feltenni ezt a kérdést.
Beszéltem vele, túl sok csalódás érte, és nem akar kapcsolatot úgy, hogy kb 100 km-re vagyunk egymástól. Én csak annyit kértem, hogy akkor többet ne beszéljünk. Elfogadta.
Talán, lehet, hogy egyedül maradok örökre.
Legalább kiderült az igazság!
Kérdező ne keseredj el, találni fogsz,amikor itt az ideje és olyat,aki hozzádvaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!