Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sydney Budapest közti távkapcsolat működhet?
"A szerelem győzni fog". Remélem majd akkor is ezt írod, amikor a második gyerekedet várod a részeges, lumpen férjedtől, akitől függsz anyagilag, mert mondjuk közös a lakásotok, és éppen a kocsmában vagy más nő lakásán van.
Akkor is győzzön majd le mindent a szerelem, te kis éretlen buta :)
Bocsi, de párom utálja az alkoholt és elítéli az ilyen megcsalásos dolgokat.
De mindenki magából indul ki. Szóval akkor te bátran megcsalnád a párodat!
"a párom utálja az alkoholt és a megcsalásos dolgokat"
Ne félj még megszeretheti :)
De nem is akarok az utatokba állni, bár lehet pont ott vagyok, így 200km között, tedd amit akarsz
Szerintem semmi értelme lekötni magatokat ilyen módon.
Beszélgetni lehet, az esélyt meg lehet adni a dolognak, ha alkalom adódik rá... de egyébként én nem nevezném ezt kapcsolatnak. Elpazaroltok egymásra x évet, aztán személyes találkozásnál kiderül, hogy nincs is köztetek semmi valós vonzalom meg kémia. Aztán oda a sok idő és a szép tervek.
Meg akármelyikőtöknél jöhet egy olyan ember, akivel minden klappol és még helyben is van. Vagy ki tudja, mit hoz az élet, ha tovább is ott marad?
Én tuti nem kötném le magam. Ez csak önámítás lenne, nem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!