Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sydney Budapest közti távkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sydney Budapest közti távkapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy magyar nővel, akivel egy városban élünk, de ösztöndíj miatt 2 évre kiment Ausztráliába és addig vissza se fog jönni. Neten beszélgetünk minden nap stb, kibírhat 2 évet egy ilyen távkapcs?
2015. okt. 25. 15:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A szerelem győzni fog". Remélem majd akkor is ezt írod, amikor a második gyerekedet várod a részeges, lumpen férjedtől, akitől függsz anyagilag, mert mondjuk közös a lakásotok, és éppen a kocsmában vagy más nő lakásán van.

Akkor is győzzön majd le mindent a szerelem, te kis éretlen buta :)

2015. okt. 25. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, de párom utálja az alkoholt és elítéli az ilyen megcsalásos dolgokat.

De mindenki magából indul ki. Szóval akkor te bátran megcsalnád a párodat!

2015. okt. 25. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:

"a párom utálja az alkoholt és a megcsalásos dolgokat"

Ne félj még megszeretheti :)

De nem is akarok az utatokba állni, bár lehet pont ott vagyok, így 200km között, tedd amit akarsz

2015. okt. 25. 16:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Még sose találkoztunk amúgy. Mert mikor megismertem Sydneybe volt már
2015. okt. 25. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha össze se jöttetek akkor sok csodát ne várj, akkor jobb egymást békén hagyni és pont. Simán lehet, hogy kint is marad, sőt jól tenné ha haza se jönne.
2015. okt. 25. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Pár hónap után szerintem terhes lesz a napi csevej, mert kifogytok a témából. Szerintem max fél év, amíg egy ilyen dolgot húzni lehet.
2015. okt. 25. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi értelme lekötni magatokat ilyen módon.

Beszélgetni lehet, az esélyt meg lehet adni a dolognak, ha alkalom adódik rá... de egyébként én nem nevezném ezt kapcsolatnak. Elpazaroltok egymásra x évet, aztán személyes találkozásnál kiderül, hogy nincs is köztetek semmi valós vonzalom meg kémia. Aztán oda a sok idő és a szép tervek.

Meg akármelyikőtöknél jöhet egy olyan ember, akivel minden klappol és még helyben is van. Vagy ki tudja, mit hoz az élet, ha tovább is ott marad?

Én tuti nem kötném le magam. Ez csak önámítás lenne, nem kapcsolat.

2015. okt. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!