Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a párom hogy vonzódjon hozzám első randi után?
Interneten megismerkedtem egy lánnyal .
Eszméletlen vonzalom szerelem volt köztünk így értelem szerűen összejottünk. Már Facebookra is kitettem hogy együtt vagyunk mindenkinek meséltem hogy barátnőm lett. Nyilván jó személyesen is látni a párod ezért taliztunk a találkozás is jó volt kézen fogva is jártunk Stb de dühös lettem mert nem akarta hogy megcsókoljam. Milyen dolog már hogy ha valaki nem Csókolhatja meg a párját.... Mondta azért mert mégse érzi azt.... Módom ilyen nincs hát szerelmesek vagyunk... Lehet hogy kicsit visszaesett a vonzalma irántam, de nem baj valahogy újra ébresztjük benne, ötlet?
30 évesek vagyunk
Jesszus, 30 évesen hogy lehetsz gyerekes gondolkodású??
Olyan hatalmad nincs, hogy valamit olyat teszel és a csaj már elolvad tőled és meg lesz a vonzalom.
Ha ő benne nincs meg magától, akkor te fejen is állhatsz rózsát tartva, akkor sem fog előjönni a vonzalom.
Mivel a vonzalom nem így működik.
Add önmagad, ennyi, mást nem tudsz csinálni!
A hókusz-pókuszoktól pedig még nevetségessé is fogsz válni!
Vagy te ezt eddig nem tudtad?
1. Az első randi után NEM a párod.
2. Vonzalom és szerelem nem létezik személyes találkozás nélkül. Érdeklődni, tetszeni, jól kijönni lehet anélkül is.
3. 3 éves vagy. Nem 30.
Ez nem lehet komoly.
Vagy ha mégis az, akkor a helyedben kivizsgáltatnám magam, mert mentálisan retardáltnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!